Hurra! Nu finns vattenavvisande Converse Image

Hurra! Nu findes vandafvisende Converse

Nu kan du have Converse også på efteråret! Ny vandafvisende teknik gør skorna perfekte også for de regniga dagarna.

Alla som råkat ut för dyngsura tygskor vet att det inte är en hit. Det virker også designteamet på Converse ha förstått, för nu lanseras nya Converse Shield, en vattenavvisande variant av den klassiska canvasskon.

Canvas er kendt for at suge vand ekstremt bra, så pass bra at man til og med vælger canvas som duk når man målar med vattenfärger. Men på den nye Converse Shield lægger man vanddropperne, som man kan se ovenpå skoen, og tack vare den vandafvisende teknik DWR, durable water repellent, som er en coating på tyget. Från och med nu är Converse inte bara ett märke för sommaren, utan även för den regniga hösten!

converse shield
Nu slipper du blöta fötter! Udbuddet af Converse Shield for herrar hittar du HÄR.

Det er ikke bare den vandafvisende ovandel, der gør Chuck Taylor All Star II Shield fra Converse til den perfekte skoning for høstpromenader. Inde i skoen findes nemlig en sula med hålfotsinlägg tillverkad av Nikes Lunarlon-teknik, som gör den fotriktig att gå i.

Det var i somras som den nya, skönare varianten av Converse Chuck Taylor All Star lanserades. Da var det første gang på 98 år, at den klassiske basketkon fik nyt design. Den fik blandt andet en vadderat pløs, specialdesignet til at sidde på plats.

Du som er inkarneret Converse-fan tror måske, at galoscher i gummi er et must for at holde fødderne torra, eftersom det findes ventilationshål på All Star. Men sådan er det ikke. Små designopdateringer er gjort til Converse Shield, til eksempel har de taget bort hålen, som ellers skulle släppa i vatten. De har også lagt til diskreta refleksdetaljer ved hulen og i skosnörena, så at du syns ordentligt i höstmörkret. Nye Converse er altså både praktisk, pæn og underbart skåne - perfekt!

converse shield
Vi har masser af pæne sneakers. Gå direkte til alle vores sko fra Converse, Nike eller Adidas.

LÄS MER: Höstens skinnkängor
LÄS MER: Find nye høstskor
LÄS MER: 13 sneakers at bære i høst