Test av massagepistolen Hypervolt från Hyperice Image

Test af massagepistolen Hypervolt fra Hyperice

Med messagepistolen HyperVolt kan du råda bot på stela muskler och träningsvärk. Vores testpanel har vist sig at være superredskabet.

Det er et redskab, som giver meget bedre massage end din sambo! Nu kan du slænge foamrollers, liniment og andre værktøjer i vejgen, for HyperVolt er faktisk det eneste massageredskab, du behøver, synes vores testpanel.

Test: HyperVolt, Hyperice

Hypervolt hyperice

Model: HyperVolt

Det bedste: Testpanelet ved ikke vart de ska börja - allt är bra och inget är dåligt, men bäst är nog att HyperVolt är betydligt mer kraftfull än vad de flesta andra massageredskap är.

Det havde kunnet være bedre: Først fattade testpanelen inte hur man byter munstycke på HyperVolt, men när poletten väl trillade ned visade det sig minst sagt lätt. Munstycket byter du gennem at dra i det tills det sätter "plopp"! Svårere end så er det ikke.

Testpanel tycker:

En kraftfuld massagepistol med tre forskellige hastighetsinställningar, hvor til og med den langsammaste er mere kraftfuld er mange andre modeller. Testpanelet er lyrisk over den her maskine, og har svært ved at lægge fra sig den.

- Jeg er faktisk chokeret! Visste at den skulle være bra, men ikke at den er her bra, utbrister en testare.

Liksom all massage bidrar HyperVolt til ökad blodcirkulation, som snabbar upp både nedvarvning och uppvärmning. At massera ömma muskler med HyperVolt är för det första extremt skönt efter ett slitigt träningspass, men det hjälper också till att förhindra stelheter i musklerna.

- Bäst är att köra dagen efter ett pass tycker jag. Du skal vide, hvornår man føler sig sikker, og at man næsten ikke vil træne igen. Tre minutter med HyperVolt og så er du redo, jag lovar, säger en annan testare.

HypervoltEt kostbart massageredskab, som koster en lille krone, ifølge vores lyriske testpanel.

Når du klikker på HyperVolt, følger der fem forskellige komponenter med, som alle kan bruges til forskellige ting. Det er blandt andet en dobbelt så stor kasse, som passer godt til at køre langs siden af ryggraden. Ska du däremot nå djupt i musklerna bör du välja det smala munstycket. Men var försiktig, ingen i testpanelen vågade sig på höga hastigheter med det munstycket.

- Det gør faktisk rigtig ondt, hurtigt på en bra måde da, skrattar en testare.

Massagepistolen HyperVolt er desuden ekstremt let at bruge. Du sætter dig på og stanger af maskinen på ovansiden og på bagsiden, så du regulerer hastigheden. Læs flere instruktioner, end du behøver for at komme i gang.

- Selv om du har maxinställningen så føles vibrationerne knap i håndtaget. Med andre maskiner har jeg oplevet, at armen skærer hele vejen op til akslen.

Testpanelet er med andre ord ekstremt imponerende af HyperVolt, og jeg vil afslutningsvis understrege, at selv om det koster en del, så er det sine kroner værd, da det lindrer alt fra nackspärr til outhärdlig träningsvärk.

SHOPPA HÄR: Alle massageredskaber fra Hyperice

LÄS MER: Derfor får du spänningshuvudvärk när du tränar