”Jag försöker att inte jämföra mig med andra” Image

"Jeg forsøger at ikke sammenligne mig med andre"

Hon är stark och vacker, både på insidan och utsidan. Sno Molly Rustas bästa knep till komplett hälsa!

Bloggaren Molly Rustas, 21, holder sig i form gennem at gymma eller träna bikini fit, vilket är ett träningskoncept hon håller i tillsammans med en PT. Anledningen til, at du træner så meget, er den magiske følelse, du får efteråt.

Hvor finder du din træningsmotivation?

- Det undrer mig også selv iblandt, haha. Lige nu er træningen lidt som mit job, fordi jeg holder i bikini fit-passen, så der får jeg den jo gratis. Men ellers så ser jeg træningen som en bra investering for min kropp och hälsa. Jeg elsker at få den der känslan som jeg känner efter ett riktigt svettigt träningspass. Den er fantastisk! Jeg elsker også at få njuta och känna mig värd den där godispåsen på fredagskvällarna eller kunna sjunka ned i soffan om kvällarna och känna att jag har gjort någonting bra. Sedan tycker jag det är sjukt kul att träna och se resultat, så det ger mig också motivation, såklart, säger Molly Rustas.

Hvordan har du det efter et virkelig hårdt træningspas?

- Åh, jeg kender mig altid så himla glad efter et hårdt træningspas. Endorfinerna jag får är underbara! Derimod er kroppen altid helt slutkörd. Jeg er en meget tænksom person og stiller ofte høje krav til mig selv, så derfor kører jeg altid slut på mig, haha.

Hvad har du for klädstil på gymmet?

- Oj, hvordan skal man beskrive den? Jag gillar tighta träningskläder, helst ganska cleana och inte allt för mycket mönster och grejer.

Hvilke træningssko kan du lide mest?

- Jeg kan lide Asics, når det kommer til löpning og Nike eller Adidas som gymsko.

Hvordan er du med hvad du spiser og hvordan ser din matvanor ud?

- Jeg fokuserer på at spise sundt og for mig betyder det husmanskost, helst økologisk og meget frugt og grønt. Sedan är jag en godisråtta som älskar sötsaker! Jeg er en rigtig bullmaja, chokolade og bullar er mine yndlingssnacks alle dage i ugen.

Hvordan booster du dit selvfortroende?

- Jeg forsøger ikke at sammenligne mig med andre uden i stedet at se det bra sakerna i mig selv. Jeg tror, det er vigtigt. Jeg prøver at tage mig af de fine sager, jeg får at høre og fokusere på dem. Sedan försöker jag se saker och ting positivt och vara glad, för det finns så himla många anledningar till att vara tacksam här i livet.

Hvilken slags sygdom vil du have et træningsdejt med?

- Hvis jeg skulle vælge en pige, ville det være Adriana Lima. En kille? Joe Manganiello, om jeg ikke får vælge min egen pojkvän då förstås, haha.

molly rustas
Foto: Jens Burström