“Jag tränar varje dag” Image

"Jeg træner hver dag"

Du kender igen ham som en af Sportamores snygga modeller. När Chand Smith inte står framför kameran jobbar han som PT och spelar hockey i division ett.

For et år siden slog han ordentligt igennem som model, og nu er han en af Sportamores modeller. 25-åriga Chand Smith jobbar hårt för att upprätthålla sin form, så att han kan vara en så bra modell och hockeyspelare som möjligt.

Hvordan kom det sig, at du begyndte at modellere?

- Jeg blev scoutad på stan när jag bodde i Frankrike och spelade hockey där för tre år sedan. For et år siden blev jeg knuten til Mikas og så smällde det til. Nu er mit mål at nå så langt som muligt, for det her job er virkelig noget, jeg brinner for. Drömmen vore att göra en stor kampanj utomlands, säger Chand Smith (som du kan följa på Instagram HÄR).

Hvordan træner du ofte?

- Jeg træner hver dag. Oftest bliver det hockeytræning mandag til fredag og kamp på helgen. Hver hockeytræning indledes med et fys i en time før istræningen. Desuden kører jeg et styrkepas hver morgen.

Åh, jäklar! Hvad finder du din træningsmotivation i?

- Det er en kombination, men for mig er det ikke svært, uden at jeg kender mig lykkeligt lottad som får gøre det jeg elsker. På PT-jobbet vil jeg være et forbillede for mine nuværende og potentielle kunder. Jeg arbejder også for at blive en bedre hockeyspiller. Sedan ska jag inte sticka under stol med att jag också gör det för modellandet, jag måste hålla mig i form året runt.

Hvis du bare fik lavet en træningsøvelse for resten af livet, hvad skulle det så være?

- Marklyft.

Hvad var det sidst, du klikkede på dem fra Sportamore?

- Skins og Nike-skor, det er det eneste, jeg træner i.

Hvad er du bange for?

- Jeg må nok erkende, at jeg faktisk er ret bange.

Speglar du dig mycket på gymmet?

- Ja, men der speglar jag mig för teknikens skull. Har du ikke en PT, der står ved siden af dig uden at være i gymmet og selv synes jeg, at man skal tage hjælp af spejlene, for det er ekstremt vigtigt, at teknikken sidder.

I dit job som model blir du bedömd för ditt utseende hela tiden, hur känns det?

- Kan man ikke håndtere det skal man ikke holde på med modellandet. Jeg elsker virkelig det jobbet og har lärt mig at tackla det og ikke ta det så personligt. Är jag på tio castings i Milano under en dag kan jag få tio nej men det bryts jag inte ned av.

Har du noget specielt knep til at booste selvfortroendet?

- Træningen er det, der booster mig, både mentalt og visuelt.

Hvad synes du om, at vi på Sportamore ikke retuscherer vores billeder?

- Det er kul tycker jag, kanon! At ikke retuschere er et godt koncept og en god grundtanke, for det er sundt og naturligt. Det er et godt signal til kunderne.

Hvad spiser du en helt almindelig dag?

- Meget protein, som kylling, fisk og proteinpulver. Fordi det er så meget træning hver dag, er jeg nøje med at ikke hamstre på underskott, fordi jeg vil bygge.

Undviker du noget?

- Sokker!

Har du nogen dårlig vane?

- Nu er jeg skittråkig, men jeg lever endnu ganska strikt. Det er forskelligt fra person til person, men jeg vil være balanceret i mit ätande.

Er du ikke ens tårta på din födelsedag?

- Haha, nej, så illa er det. Det er nok derfor, jeg er singel, haha!

chand
Chand Smith med Caroline Roxy. Foto: Pavel Maira

Fakta

Navn: Chand Smith.
Alder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Civilstånd: Singel.
Gör: Modell, personlig tränare och hockeyspelare.

chand
Så her kan det se ud, når Chand Smith modellar för Sportamore. HÄR kan du köpa hans tisha.

Fotnot: Fotograf på artiklens øverste billede er Ola Gäverth.