Känn skillnaden med Nikes nya sport-bh Motion Adapt! Image

Känn skillnaden med Nikes nya sport-bh Motion Adapt!

Sprillans nye Motion Adapt er en sportsbh, som tilpasser sig efter dine bevægelser. Testpanelen har hoppat, sprungit och svettats i nyheten för att se om stödet håller vad det lovar.

Tanken bag Motion Adapt Bra er en støtte, der tilpasser sig efter dine bevægelser, uanset om du træner yoga, springer intervaller, hopper hopprep eller ægnar dig til styrketræning. Det innovative hybridmateriale tilpasser sig efter din krop ved lågintensiv træning - og giver maksimal støtte, når intensiteten øges. Nike sammenligner den selv med, hvordan et sikkerhedsbælte fungerer. Låter det för bra för att vara sant? Scrolla ned og læs testpanelets omdöme!

Test af: Nike Motion Adapt BHNIkeMotionAdapt

Märke: Nike

Model: Motion Adapt Bra

Rekommenderat pris: 549 kronor

Omdöme: Oslagbart stöd för högintensiv träning.

Testpanelet siger:

Selv om testpersonerne hellere vælger en blidere variant af yoga eller pilates, så lever den tilpasningsbare kompression i Nike Motion Adapt Bra definitivt op til forventningerne om højintensiv træning. Her får du med middelstor byst rejält med stöd.

- Jeg prøvede at gå på spinning, klättra og träna HIIT og den passade bra till allt. Den ger ett riktigt bra stöd speciellt vid högintensiv träning, som löpning och intervaller, så där får den ett stort plus, säger en tjej i testpanelen.

Förutom att sport-bh:n får full pott för grym support vid hopp, löpning och intensiv träning, kammar den hem många poäng för sitt utseende. En test viste, at den er for lille til at være en sport med så meget støtte.

- Det er faktisk den sport, der har givet mig mest støtte af alle dem, jeg nogensinde har testet, og den er også den pæneste, tilägger en anden test.

De fleste i testpanelet kommer derimod overens om, at sport-bh:n får minuspoäng for axelbanden og det lidt tykkea materiale som er for kraftigt til at lyckas transportera bort all fukt.

- Axelbanden kan ikke justeres, men for mig er det op af de ret smala. Det gør, at den kan bruges under mange typer af toppar uden at synas for meget, siger en pige i testpanelet.

At sport-bh:n kun findes fra small-large gør desværre, at du med lille byst ikke får den bedste pasform. En test af den mindste størrelse oplevede omkretsen som perfekt, mens kupan var alldeles for stor. Du bør med mindre byst forslagsvis vælge en anden model.

Sammanfattningsvis är den här sport-bh:n perfekt för dig med medelstora bröst som behöver ett ordentligt stöd under högintensiva träningspass med mycket fart och hopp.

HÄR hittar du Nikes Motion Adapt Bra i vitt, HÄR i grått och HÄR i gul/svart.

LÄS MER: Sport-bh:arna som giver mest støtte

LÄS MER: Så bra är Nike Free Tr 7