Äntligen! Kari Traas första athleisure-kollektion är här Image

Äntligen! Kari Traas første athleisure-kollektion er her

Feminint mjukisplagg med sportiga influenser? Ja, tak! Äntligen släpps Kari Traas första kollektion av athleisure-kläder. Spana in godbitarna här.

Er du også træt af at skulle vælge mellem at være superbekvem eller se ordentlig ud? Den her forårstøffel, du vælger til Kari Traa, har sluppet sin første kollektion af feminina og sportiga, men framför allt sköna, vardagsplagg.

- Vi er førende i Europa på underhold til kvinder, men nu er det dags at brede os og släppa vår första kollektion av vardags- och fritidsplagg, siger Johanna Hills-Johnes, chefsdesigner på Kari Traa.

kari traaNjut av latten i vårsolen iklädd en mjuk bomberjacka och en sportigt färgglad mjukisklänning.

- Kollektionen er inspireret af det urbana modet som indeholder meget influenser fra hiphop-miljön i USA. At vi i dag ikke heller længere ser på fitness og træning som en hobby uden mere som en livsstil har også influeret kollektionen, siger hon og tillägger:

- Med tanke på vores oprindelse i freeride-miljön er det naturligt for os at udvikle komfortable, feminine og trendy outfits til sporty piger, som ønsker en mere afslappet stil i hverdagen.

SHOPPA HÄR: Hele vores udvalg af Kari Traa

kari traaSkutle Jacket passer lige så godt på løpturen som på udeserveringen og findes også i grønt.

Vårens active wear-kollektion er et must for den aktive pige, der elsker at mikse klæder med bomberjakker og parkaer med hættetrøjer. Hvis du er en pige, der foretrækker jeans og skjorter, kan du stadig mærke den urbane stil ved at slænge dig i en sporty parkas. Knyt gerne til dragskon i midjan for at framhäva din kvinnliga siluett och skapa en mer sofistikerad look.

- Netop som vores øvrige plagg ligger fokus på kvinders behov. Active wear-kollektionen afspejler vores viden inden for design, trender og pasform og kommer til at give vores piger muligheden for at føle sig frække og trendy, også i bløde klæder.

kari traaEn sportigt trendig bomberjacka matchas helt rätt med mjuka tights medan en härligt turkos parkas är perfekt att slänga på sig för rundan på stan efter gymmet.

Athleisure-kollektionen findes nu på Sportamore og indeholder alt fra silkeagtige bomberjakker til mjuka vardagskjolar.

LÄS MER: Kari Traas underställ i merinoull hjälper dig hålla värmen
LÄS MER: Spana in lyxiga Kari Traa Voss Line

SHOPPA HÄR: Vores brede udvalg af vores sneakers