Kläderna från Pollop som är bäst i test Image

Kläderna från Pollop som är bäst i test

Pollop gör kläder för busiga barn, till busigt bra priser. Vi har testet tre storsælgere, som Sportamores kunder elsker - så her tyckte vores testpanel.

Märket Pollop grundades förra året och har sedan dess seglat upp som en raket på barnklädershimlen. Du, som køber Pollop, får børneklæder af høj kvalitet til en meget lav pris. Vi samlede sammen et panel bestående af stald i alderen 3 til 6 år og lod dem teste kläderna. Her er deres, og deras föräldrars, dom.

Fleecejackan Lo

fleece
Test af: Fleecejackan Lo, Pollop
Ordinarie pris: 249 kronor.
Omdöme: Rejäl, mjuk och mysig.
Testpanelet siger:

Alle børn i testpanelen tyckte om fleecejackan Lo, som är gjord av dubbla lager fleece. Alle børn, uanset alder, faldt også over giraffen, som er på fleecejackan.

- Den her var skøn, mystisk og blød for halsen, siger en fireåring, som også syntes at brystfickan med giraffen på var både pæn og praktisk, eftersom man måske kan lægge russin i den.

Lo er normal i størrelsen, men visse forældre syntes, at den var noget stor, mens et andet forældrepar syntes, at den var lidt stram rundt om armene og magen til deras barn.

- En rejäl fleece med fint neutralt design som passar barn av alla kön. Den er lidt for tyk til at have under en skaljacka, vilket begränsar användningsområdet lite. Jeg skulle sige, at den her lidt mere påkostade fleecen gør sig bedst som ytterplagg, säger en av föräldrarna och får medhåll av en annan förälder:

- Den her fleecen känns tillräckligt varm för att kunna använda som jacka på en torr vår- eller höstdag. Rekommenderas!

En anden sag som föräldrarna uppskattar är de välgjorda detaljerna.

- Dragkedjan upplevs vara av god kvalitet och tyget upplever jag som så tjockt att det även står emot vind ganska bra. Gillar även reflexen längst ner på ryggen, en detalj som enklare fleecar ofta saknar.

Skaljackan Jamie Jacket

pollop jamie jacket
Test af: Skaljackan Jamie Jacket, Pollop
Ordinarie pris: 599 kroner.
Omdöme: Brugbar, lille og smart.
Testpanelet siger:

Det her er en skaljakke, som du kan bruge under din sommer og høst - men den er ikke tilpasset til kolde vintertemperaturer. Efter at børnene i testpanelet beviste, at jackan råder over enighed om, at den er lidt lille i størrelsen.

- Jeg anbefaler at gå op i en størrelse, specielt hvis du vil have plads med flere lag under jackan, siger en mor til et af børnene i testpanelet.

Skaljackan opleves som let og bekvem, og børnene synes om, hvordan den ser ud. De liker giraffen og färgerna.

- Skönaste vårjackan! Jeg kan lide, at den er så tyk og stor og synes om, at den har så himla coola farver. Desuden siger en gullig giraf en femårig pige i testpanelet.

Foräldrarna uppskattar hur jackan är konstruerad. De synes f.eks. at det er flot med store reflekser på både ryggen og ærmerne og at dragkedjan med giraffen er fin, men havde kunnet få endnu større, fordi det endnu var mere praktisk.

- Luvan sitter bra och är samtidigt enkel att ta av, vilket är positivt. En aftagelig elsker kan ellers have en tendens til at miste sig selv. Stora praktiska fickor med dragkedjor är ett stort plus. En fin jacka, som også passer som regnjacka. Vi prøvede at hælde vand på den, men det gik i princippet bare galt, og jeg sagde en far til en af børnene.

- En skaljakke, som er meget anvendelig og prisværdig, og som varmt kan anbefales. Den er lagom rymlig og jeg gillar att den känns könsneutralt designad, säger en annan förälder.

Vinterjackan Charlie

pollop charlie vinterjacka
Test af: Vinterjackan Charlie, Pollop
Ordinarie pris: 799 kroner.
Omdöme: Varm, praktisk og god.
Testpanelet siger:

Varma jackan Charlie upplevs som mjuk och följsam, så att det är enkelt att röra sig i den och att leka i den, men samtidigt som slitstark. Også jackans detaljer uppskattas.

- Den har en smuk og fin hud, som passer godt til at trække på hovedet over en smuk krop. Huvan er også aftagbar, men sidder ordentligt, når den er på. Jeg tænker på, at jackan er stilren, så at den passer til alt uanset hvad barnet har på sig. Den kan bruges som fritidsjacka og andas bra men er ikke teknisk avanceret og bør derfor ikke bruges som skidjacka, siger en af forældrene.

Jackan er let at tage på sig selv, og en testpanel mener, at den er skøn. Det er positivt med strækbar afslutning og mudder i ærmerne, og refleksen på ryggen er både bra og fin på samme tid. Den er lagom at bruge, når det er nogle minusgrader ude, men passer også, når det bliver kyligare om du klär på barnet underställ och värmande mellanlager.

- Jackan føles jättebra, den er så himla skön och gosig. Jackan åker inte in i halsen. Jag gillar att ha luvan på mig och så tycker jag om att det är giraffer på dragkedjan, säger vår femåriga testare.

Föräldrarna uppskattar lättviktskänslan som jackan ger, det är inte ett otympligt vinterplagg utan en jacka som ett barnet gärna tar på sig.

LÄS MER: Pollops prisværdige vinterklæder til børn