Klicka hem Converseskor med sula från Nike Image

Klik her for at se konversationerne med Nike

Äntligen finns nya Converse Chuck Taylor All Star II med Lunarlonsula att köpa hos Sportamore!

Kombinér komfort med stil! Nu behøver du ikke at vælge mellem en stilren tygsko med flad sål og en sneaker med ergonomisk sål længere. Tack vare nya Converse Chuck Taylor All Star II kan du få båda i en och samma sko!

At den klassiske basketskon Converse Chuck Taylor All Star blev opdateret blev en stor nyhed i skovarlden förra sommaren. Da var det første gang på 98 år, at de fik et nyt design.
Det, der fik de fleste til at længes efter den nye skomodellen, som döpts til Converse Chuck Taylor All Star II, var den nye innersulan. Den opdaterede model er forsynet med en sula, der er fremstillet med Nikes Lunarlonteknik, hvilket betyder, at sulaen har hålfotsinlägg og er mere fotriktig end originalsulan. Perfekt når du vil kunne gå langt!

Andre nye detaljer, som kendetegner Converse Chuck Taylor All Star II, er, at pløsen er let vadderad, og at skindet er fremstillet i så kaldt premiumcanvas, som er lidt mere slittålig.

Klik hjem Converse Chuck Taylor All Star II på Sportamore!

converseConverse Chuck Taylor All Star II findes i en høj model i farverne helvit, sort, rød og blå. Ordinarie pris 899 kroner.

converseDe findes også i en lav variant i farverne helvit, sort, rød og blå. Ordinarie pris 899 kroner.

LÄS MER: Sådan styler du dine sneakers

LÄS MER: Så mange par sneakers behøver du