Kolla in Wytes vårkollektion 2017 Image

Kolla i Wytes vårkollektion 2017

Sportswear med streetinfluenser er Wytes signum, og den nye kollektion er ikke undtaget. Her er foråret 2017 signeret Wyte.

Når den lyse årstid er ovre, ser vi her et nyt indslag i garderoben. I Wytes vårkollektion dominerar färgerna blått och grått på damsidan, medan herrplaggen går i svart och grått. Athleisure, når det er allerbedst!

_DS_0168.jpg
Wyte SS17 frontas av Linn Asplund och Emma Mattson. Foto: Pavel Maira/Steaksandwich.se

Kollektionens rigtige showpiece-plagg er den silkeagtige WCT-jackan Jenny i rødt med et orientalsk mønster på ryggen og matchende byxor.

- Rødt er både vores og høstens store trendfarve, så det kan være en investering inför kommande säsonger, siger Matilda Johnson, produktutvecklare på Wyte.

Hvad kendetegner den nye kollektion?

- At vi er kommet et skridt længere i streetstylen, fra at bare ha mjukisplagg har vi taget i mer trendiga detaljer och snitt. Vi har også taget i et nyt materiale, som har en techkvalitet.

Okej, hvad adskiller en byxa i techmaterial fra en vanlig mjukisbyxa?

- Den bliver ikke lige varm uden at være mere tilpasset til bevægelse, det er mere funktion i plagget og det falder väldigt snyggt på kroppen. Det er jättemjukt på både insidan och utsidan. Det holder også bedre i vask og bliver ikke lige noppigt.

_DS_0557.jpgSweatshirten Matilda Tech, bombertrøjen Erika Tech og zip-hoodien Jonathan Tech Jacket.

Plagg med tekniske detaljer, som dolda fickor och tröjor med andningshål, syns överallt på modescenen men kanske extra tydligt i streetvärlden. Også Wyte har plukket trenden op, og Matilda Johnson forklarer, at tøjet i den nye kollektion har en streetkänsla med en teknisk og sporty base, som også fungerer til hverdag.

- Det skal findes funktion, men det skal være så pass snyggt at du kan ha det på stan också, säger hon.

Hvis jeg bare skal købe en plagg, hvad skal jeg så satse på?

- Som tjej, garanterat Jenny jakke med den printade ryggen. Om du er kille, byxan Claes tech i militärtyg.

_DS_0239.jpgSköna mjukisbyxan Claes i techmaterial och med lätt ruggad insida.

Du hittar hela Wytes vårkollektion HÄR!

LÄS MER: Trendigaste löparkläderna och löparskorna 2017