Kylie Jenner frontar Puma Fierce Image

Kylie Jenner frontar Puma Fierce

Mode + Fitness = Sant! Pumas nya Fierce er en sko, der passer lige så godt på træningen som i din hverdag.

Det er intet aprilskämt. En perfekt hybrid mellem sneaker og træningssko er her! Den hedder Fierce, og det er Puma, som har lavet den fine skabelse, der kommer til at findes til salg fra og med den 1. april.

Fierce er fjerlet, uden snøren og tilstrækkeligt teknisk avanceret til, at du skal kunne træne på et bra og sikkert sätt i den.

- Puma Fierce er en letvægtssko uden snøring pakket i et nyt spændende design. Med support i mellansulan og en flex groove yttersula passar den både snabba och dynamiska rörelser i träningen, säger Anna Leo, Nordic PR and sportsstyle marketing manager på Puma.

Skorna har redan blivit en snackis på Instagram, tack vare stilikonen och modellen Kylie Jenner, 18, som är en av Pumas ambassadörer för skorna.

- Puma lægger stort fokus på vores produkter til kvinder. Kampagnen og lanceringen af Fierce er den seneste innovation, vi har for at styrke vores træningssortiment for kvinder. Kylie Jenner repræsenterer den unge og lyse fremtid for mode og træning for kvinder, og vi er glade for, at hun er ansigtet udadtil for vores kampagne, siger Adam Petrick, global direktør for brand og marketing på Puma.

Ovandelen är väldigt luftig, vilket är skönt både när du tränar och om du har skorna en hel dag på stan. Modellen går utmärkt att matcha både med träningstights och vanliga jeans.

- Tjek hashtaggen #foreverfierce for cool stylinginspo. Annars er det altid et par fine strømpebukser og en oversized hættetrøje, der er en stilsikker kombo til den rette "til og fra-gymmet"-känslan, siger Anna Leo.

Skorna släpps i de populära basfärgerna svart, vitt och rött - men fler färger kommer att komma under hela året. Vi har fået chancen for at teste skorna i forvejen og slog til på lidt farve. Kør med komplimanger om du også vågar satsa på rött!

- For at dine skor skal holde så længe som muligt er det bedste knep at holde dem rene og friske. Torka av skorna med trasa och ljummet vatten då och då. Tvätta dem aldrig i tvättmaskin. Lad dem tørre i rumtemperatur, og hold dem ikke for varme eller i direkte solljus. Sist men inte minst ge dem mycket kärlek i form av många härliga träningspass, säger Anna Leo.

kylie jenner
Da Kylie Jenner la upp en bild på sig själv i Fierce fick hon 1,2 miljoner likes. Følg Kylie Jenner på Instagram for mere stilinspo!

LÄS MER: Puma Eskiva er vores cooleste sneakers

LÄS MER: Minitest: Træningsklæder fra Puma