La plus tendance du printemps : les sneakers en gris ! Image

La printemps plus tendance : les sneakers en gris !

Sidste år var det de hvide baskets, der vandt, men i år er det de grå baskets, der dominerer. Her er de 10 modeller, der er mest trendy i denne sæson til mænd og kvinder!

De nye baskets er et tegn på forår, lige så sikkert som at de er på vej ud på ruten! Her har vi samlet de mest friske kurve i forårets mest trendy farve - den grå!

KLAR POUR LE SHOPPING? Vous trouverez ici des baskets pour femmes et des baskets pour hommes.

Kurve til mænd

timberland_field_trekker_leather_sneakers.jpg La Field Trekker Leather de Timberland est une sneaker basse et élégante qui respire haut de gamme. La tige est en cuir et synthétique, ce qui donne une bonne durabilité et une impression sportive.

nike_air_heights_sneakers.jpg Air Heights de Nike er sneakeren, som du elsker eller elsker. Chunky baskets er super trendy denne forår, ligesom farven gris-argent på denne særlige model! Den fås også i mange andre farver, som ikke alle er lige så smukke som den.

jack_jones_mork_suede_sneakers.jpg Nu taler vi om stil! Jack & Jones Mork Suede er en elegant, grå sneaker, der passer lige så godt til chemiser og kostumebukser som til jeans og t-shirts. La partie supérieure est en daim fin et à la cheville, elle est décolletée.

bjorn_borg_r910_bsc_sneakers.jpg En sporty og tennisinspireret basket fra Björn Borg. Le R910 Bsc resserre légèrement la direction gris beige, ce qui relève le design. Derudover er skoen beklædt med en masse stof på siderne.

adidas_quadcube_sneaker.jpg Er det fremtiden, der giver dig et godt øje, eller er det virkelig meget retro? Cette sneaker grise de type vaisseau spatial d'Adidas a été conçue pour maintenir un confort élevé pendant les longues journées de travail. La semelle intermédiaire creuse ajoute de la résilience à la marche et un amorti de la chute du pied.

Baskets Femmes

adidas_grand_court_sneakers.jpg En klassiskAdidas-kurv, her i en grå-vert version. La Grand Court er tilgængelig i flere farver og er et sikkert valg for dem, der ønsker en sko til sæson efter sæson. Hun er også tilgængelig for mænd og børn, så hele familien kan være med. Trop mignonne!

converse_chuck_taylor_all_star_ox_sneakers.jpg Når man nu alligevel er i gang med baskets intemporelles. Cette variante grise de Chuck Taylor All Star de Converse est depuis longtemps l'une de nos préférées! Den passer lige så godt til joggingbukser, shorts og jeans og ja ... til det meste af tiden. Fås også i en høj model.

ecco_ecco_st1_sneakers.jpg Ecco er et nyt mærke for os, men du har sikkert allerede set deres sko. Ecco er kendt for sin kvalitet og sine fodresistente semeller, og det gælder også for disse grise baskets, som ud over deres komfort er virkelig elegante.

asfvlt_speed_socks_sneakers.jpg ASFVLT 's hurtigesko er inspireret af almindelige træningssko, men med et mere moderne design. De er lette, bløde og åndbare på en optimal måde takket være en overdel i nylon og mesh.

adidas_sneakers_mavia_x.jpg Endelig og især har vi godbidderne fraAdidas. Mavia X har en blød semelle intercalaire, som gør dine fødder trætte efter en hel dag i byen. Og så er de stilfulde takket være det gråblanke design og de tre latérales bånd, der aldrig slipper tiden!

LIRE PLUS : Demest trendy kurve i 2020

ACHETEZ ICI : Notre gamme complète des baskets