Les Reebok Nano-X sont disponibles dans de nouveaux coloris Image

Les Reebok Nano-X er tilgængelige i nye farver

La dixième version des Nano, les chaussures de fitness les plus populaires de Reebok, est considérée comme la meilleure à ce jour. Les Nano-X er nu tilgængelige i nye farver med en unik model, der er en hyldest til det stærke personale og til sikkerhedsfolkene!

Du tænker, at en eneste og samme sko, der er i stand til at ledsage dig til haltérophilie, les changements de rythme, grimper à la corde og alle de andre øvelser i CrossFit, c'est trop beau pour être vrai ? Og alligevel, Reebok l'a fait! I dag er Reebok Nano-X de mest populære sko i Nano-serien.

>> Découvrez toutes les chaussures Nano de Reebok

Tidligere på året udgav Reebok den 10. udgave af disse berømte Nano-sko, Nano-X. Disse supersko har fanget CrossFit-entusiasternes hjerte, for de har virkelig forbedret versionen fra sidste år, Crossfit Nano 9.0. Med en ny, både mere elastisk og mere smidig overflade tilpasser Nano-X sig perfekt til din fod, og du får en stabilitet og en komfort, der er imponerende under dine CrossFit-træninger eller traditionel fitness.

Reebok Nano X Vi har modtaget de nye Nano X i mange forskellige farver. Fællesnævneren for de fleste modeller? Deres gule detaljer! Se alle de Nano-modeller, der er tilgængelige på vores hjemmeside her.

Les Nano-X bénéficient d'un nouveau col au niveau de la cheville en mousse haute densité, pour vous offrir un maintien et un confort exceptionnel. La semelle intermédiaire des Nano-X est en mousse EVA pour vous assurer un bon amorti ainsi qu'une très bonne adhérence Enfin, la tige de cette nouvelle édition est beaucoup plus respirante. Alle disse forbedringer giver dig mulighed for at forblive koncentreret(e) hele vejen igennem din træningssession.

Reebok Nano-X

Les chaussures de fitness les plus populaires de Reebok pour les entraînements à haute intensité sont désormais disponibles dans de nouveaux coloris! Der er noget for enhver smag, som denne model til kvinder , der fås i en hvid version med blå og gule detaljer, eller modellen til mænd i en blå version med gule detaljer

Nano x Hero Reebok har skabt Nano X Hero som en hyldest til det dygtige personale. Denne model er tilgængelig i en version kvinder og en version mænd.

DÉCOUVREZ : Notre gamme complète de chaussures d'entraînement

ARTIKEL QUI POURRAIT VOUS INTÉRESSER : On a testé : la chaussure d'entraînement Reebok Nano-X

À LIRE ÉGALEMENT : La nouvelle Reebok Nano-X est aussi polyvalent que vous.