Så tycker landslaget om den nya VM-bollen Image

Så tycker landslaget om den nya VM-bollen

Med en hyllning til Adidas første världscupfotboll og et inbyggt chip (!) siger vi hej til Telstar 18, matchbollen som kommer til at afgøre VM 2018.

Uanset om du er en fodboldspiller i fingerspidserne eller en trofast supporter, ved du, hvor vigtig bollen er for spillet, især når et verdensmesterskab venter rundt om hjørnet. Den officielle kampbillet til VM 2018 i Rusland er lige her! Adidas Telstar 18 er en ny fortolkning af den klassiske The Telstar, som gjorde succes under turneringen i Mexico år 1970.

Både Argentina, Colombia, Mexico, Manchester United, Juventus og Real Madrid har været delaktiga i de intensive tests som bollen har utsatts för - allt för att säkerställa att den kommer upp i nivå med världens bästa spelare. Ud over fortiden har bæredygtighed været et vigtigt aspekt. Både bolde og den tilhørende emballage er delvis fremstillet i genvundet materiale.

VM-bollNU findes Telstar 18 hos os i to forskellige versioner: World Cup OMB, anbefalet pris 1 495 kroner, og World Cup Glide, anbefalet pris 249 kroner.

Nu til den største (og måske mest aktuelle) forskel fra de tidligere matchbollarna: Den nye fotobold har en indbygget NFC-chip, som gør, at du kan koble sammen bolde med din smartphone. Det gør, at du kan få adgang til forskellige typer af udfordringer i verdensmesterskabet, sjove fakta og specifikke detaljer for hver bold.

Spana in när Sveriges landslag testar den nya VM-bollen:

LÄS MER: Så har VM-bollarna sett ut genom tiderna