Test: Löparjackor för herr 2020 Image

Test: Löparjackor för herr 2020

Dags at ge dig ut i spåret? Glöm inte löparjackan! Vores blixtsnabba testpanel har kutat i sæsonens bästa löparjackor för herr och så här blev resultatet.

At have en bra löparjacka under årstiderna då det är för kallt för att springa i bara kortärmat är a och o. Dels vill du ha en löparjacka som andas, men som även står emot vind och som sitter bra utan att hindra dina rörelser. Vores testpanel har sprunget i sæsonens bedste løbesko til herrer - fra Nike, Salomon, Adidas, 2XU og Asics. Læs resultatet her!

SHOPPA DIREKT: Løbejakker til herrer

Herr - adidas Runr Jacket.jpgModel: Runr Jakke

Märke: Adidas

Det her var ekstra bra: At jackan er så let, men alligevel beskytter mod vejr og vind.

Testpanelet siger: Det her er en pæn jacka med PCV-fri, vandafvisende overflade, som holder både regn og vind ude, når du slipper den. Selv om det er lidt for langvarigt, så er det vores fjedrende testpanel. Flere mener, at jackan er bedst for vores og sommer, men at den også funkar under en mild vinter med et underställ. Modellen er relativt lang, og noget stor i størrelsen. Derfor kan du vælge den mindre om du velar mellem to storlekar.

- Det er en meget fleksibel jacka, det går fremragende at bevæge sig i den uden at det stramar, siger en testare.

En i testpanelen påpekar att bröstfickan är i minsta laget om du har en mobiltelefon storlek större som du vill ha med sig (större än 6 tum). Annars gillar testarna att dragkedjan går ända upp till halsen och att jackan är snygg med schyssta reflexlinjer vid ärmarna.

Findes også i sort og orange.


Herr - Nike Windrunner Jacket.jpgModel: Windrunner Jacket

Märke: Nike

Det her var ekstra flot: Passformen, som beskrives som perfekt.

Testpanelet siger: Den her jackan er en opdateret version af den klassiske model Windrunner fra Nike, og er nu endnu mere tilpasset til performance. Den er lettere og tunnere med mere funktionalitet, til eksempel er den vandtæt og vindtæt.

- Jackan føles ultralet og pasformen er næsten perfekt, siger en testare og en anden fylder i:

- Den er meget fleksibel, hvilket gør den lettere at have på ved hurtige armhuler.

Med et blødt og vandtæt materiale passer denne jacka til mindre slid og milde vindar. Der er to relativt store sider, med indre træk i den høje side, hvor man får plads med nøgler. Designet er enkelt med en let luva og reflekser ved de steder, hvor de befinder sig. Fra top til tå er det her en gedigen löparjacka fra Nike, som passer til stadslöparen eller motionären i stadsparken. Findes også i blåt.

Herr - Asics Ventilate Jacket.jpgModel: Ventilate Jacket

Märke: Asics

Det her var ekstra bh: Vældigt let og fleksibelt materiale, der vejer i princippet nul.

Testpanelet siger: Det her er en skøn löparjacka, som passer perfekt til sommarkvällar og sen vår. Materialet er meget let og fleksibelt, men havde det kunnet være mere vindtæt, siger en testare.

- Stort plus for at jackan har to stora fickor med dragkedja där man får plats med nycklar och mobil, säger en testare.

Designmässigt är jackan väldigt stilren och minimalistisk, men färgen är desto starkare så du sticker lätt ut i parken! Reflekser på højre side og dragsko ved armene giver et endnu højere betyg.


Herr - 2XU XVENT Run Jacket.jpgModel: XVENT Run Jacket

Mærke: 2xU

Det her var ekstra bra: Ventilationen! Smart udplaceret ventilationshål og et let materiale.

Testpanelet siger: En godt ventilerende jacka med fyrvägsstretch. Det er tydeligt, at man har fokuseret ekstra på ventilation, synes testpanelet. Både under armene og ved siden findes det ventilationshål, som transporterer bort fugt. Jackan er tunn och lätt, men ger inte fullgott vindskydd vid motvind. På den her model er der tre beslag til opbevaring, men to af dem mangler dragkedja.

- En meget skøn og följsam jacka med bra passform. Perfekt til at kunne bevæge sig på armene uden forhindringer.

Designet på jackan er meget enkelt, og du kan matche den med andre farver. Den vil garanteret holde tempen nere under svettiga pass!

Herr - Salomon Agile Fz Hoodie.jpgModel: Agile Fz Hoodie

Märke: Salomon

Det her var ekstra flot: Jackan er så let, at den knap føles, når man har den på sig. Den føles som en hybrid mellem tunn tröja og jacka.

Testpanelet siger: Det her er en jacka for dig, som er ude efter noget ekstra, men ikke vil betale for meget. Testpanelen uppmärksammar att man har jobbat med två olika material, både vattenavvisande och ventilerande mesh. Det gør, at pasformen bliver optimal, og desuden sidder nederdelen af jackan tæt mod kroppen. Stort plus!

- Designet gør, at du er inkognito, den sticker ikke ud. Det er en af de fineste løparjackorna jeg har testet tack vare meshtyget, säger en testare.

Det her er helt enkelt en skøn løparjacka som gør jobbet. Det er to ting med dragkedja, som er tilstrækkeligt store til at få plads med en mobiltelefon. Testpanelen är grymt imponerad över jackan från Salomon, som så när som får full poäng i slutbetyg. Ikke illa!

SHOPPA NU: Löparjackor för herr

LÄS MER: Er løb bedre end styrketræning?