Löparskorna från Nike som är bäst i test Image

Löparskorna från Nike som är bäst i test

Tre løbesko, som alle har fået topbetyg fra den indbyggede løbesko-panel - her er de bedste løbesko fra Nike!

Vi har testet tre af Nikes mest populære løbesko, som alle er udstyret med React-skum i midten, så du kan finde ud af, hvilke løbesko de egentlig er rettet mod. Læs testen af Air Zoom Pegasus 37, React Miler og React Infinity Run Flyknit her nedenfor.

SHOPPA HÄR: Alle løbesko fra Nike

Test af: Air Zoom Pegasus 37

Test Nike Pegasus 37
Fakta damskon
Fakta herrskon

Testpanelet tycker!

Greppar underlag som: Elljusspår, bana, asfalt og lettere terräng.

Distanser: Intervaller, tempopass, lugna återhämtningspass eller långa distanser - Pegasus 37 är utmärkt till alla typer av löppass.

Typ av löpare: Pegasus har den øverste evne til at klare alle typer løb, uanset om du som nystartet har brug for en dämpad sko til återhämtningspassen, eller du som elit vil have en sko til de hurtige tempopassen. Den fælles nævner er, at skon riktar sig till dig med ett neutralt löpsteg.

Passform: Den tunna meshen på ovandelen sluter om foten på ett behagligt och tight sätt. En drøm for fødderne helt enkelt. I övrigt är skon true to Nike och har en normalbred passform. Skon har også ekstra hul ved ankeln for skosnörena så at du verkligen kan knyta åt dem efter önskemål. Inget glapp så långt ögat når.

Dämpning: WOW! Pegasus 37 er den første Pegasus-skon, der har en mellansula i mærkets populære React-skum, med blandt andet dubbla kuddar under framfoten. Det resulterede i en voldsom bekæmpelse og et ansvarligt frafald samtidig med, at det holdt en lav vægt. Det her er en perfekt dæmpet, neutral løparsko til tempopassen, hvor du vil føle dig rigtig hurtig.

Stabilitet: Pegasus 37 er et neutralt løbesko uden nogen speciel ophængning ved hulfoten. Skons yttersula är även smalare än de andra modellerna i testet (om du tittar på skorna ovanifrån går sulan inte ut på kanterna längre än vad ovandelen gör), vilket ger mindre stabilitet. Samtidig får du en smidigere følelse, når du springer. Det er også af den grund, at skon funkar fint till intervaller.

Design: Ekstremt flot version af Pegasus, hvor den udstickende sulan bak ved hälen får høje karakterer.

Test af: React Miler

Nike React Miler
Fakta damskon
Fakta herrskon
Testpanelet tycker!

Greppar underlag som: Asfalt, grus og lettere terräng. Men funkar allra bäst på hårda underlag.

Afstande: Skon er skabt til lange afstande gennem en dæmpning, som holder kilometer efter kilometer uden at tappa form. Vores test viser, at den gør sig bra til at lugna återhämtningsrundor omkring milen. De som er lite mer erfarna tycker att skon kan bli lite klumpig efter en mil, men de som behöver stödet uppskattar den desto mer.

Typ av löpare: De som er relativt nye inden for træningsformen og behøver en stabil sko. Du, som er en løber med et godt løbesteg, kan få lyst til at have en smidigere og lettere sko.

Passform: Skorna är något breda, speciellt fram i tåboxen vilket våra testare med breda fötter älskar. Andre, mindre løbesko kan begynde at klæbe efter et par kilometer, når fødderne svinger op på grund af anstrængningen. Men det sker ikke i React Miler. Plus for at skon har extra hål för snörning vid fotleden för att undvika glapp.

Dæmpning: Den populære React-dæmpning imponerer og giver en blød og stabil løprunde. Mellansulan er blød og følgersam fra første stund. De i testpanelen som inte är vana löpare älskar skon som är väldigt förlåtande för ett ännu inte så tränat löpsteg. Du får en blød fotografering.

Stabilitet: Det her er en stabil løparsko, som giver dig høj stabilitet tack vare den brede sulan og förstärkningar på sidorna av skon.

Design: Klockren design som påminner till viss del om en sneaker och märkets Air Max-skor. Bra där Nike! Testpanelet er et ekstra slag for refleksdetaljer, som både er praktiske og pæne.

Test af: React Infinity Run Flyknit

Nike React Infinity Run Flyknit
Fakta damskon
Fakta herrskon
Testpanelet tycker!

Greppar underlag som: Grus, asfalt, elljusspår og löpband.

Distanser: Funder fint til alle distanser. Det her er en skonsam mængdetræningssko for korte og lange pas, men den er skabad for de lange rundorna.

Typ av löpare: De som behöver en mjuk fotisättning och vill ha en sko som förhindrar löprelaterade skador. I övrigt de som har ett neutralt löpsteg.

Passform: Den stickade ovandelen ger en tight känsla på foten samtidigt som den följer fotens naturliga rörelser. I övrigt är skon true to Nike och har ingen speciell uppbyggnad för hålfoten. Passar ett neutralt löpsteg.

Dæmpning: Sulan består af 24 procent mere skum end den vanliga Nike React-sulan vilket ger en nästan studsig känsla när du springer. Dämpningen är skapad för att minska löprelaterade skador och de i testpanelen som ofta får lite känningar i knä eller ländrygg när de springer blir imponerade. Den bløde dæmpning er utroligt skonsam for kroppen.

Stabilitet: Selvom skon er klassificeret som en neutral løparsko, får den også høje karakterer for stabilitet. Fordi skoen har en bred sula, som fx Pegasus, og en utrolig stram ovandel, får du et højt støtte til fødderne, når du springer.

Design: Du känner dig snygg i löpspåret när du slirar fram i den här skon. Oavsett färgställning hyllas skon hos samtliga i testpanelen, både kvinnor och män. Nike har lyckats skapa en sko med en stilren design där det ändå händer någonting så skon känns väldigt innovativ och nytänkande.

Det adskiller de tre løsninger fra hinanden:

React Miler er en stabil variant af React Infinity Run Flyknit, og den har en tykkere ovandel. Sammenlignet med Pegasus er React Miler en blød sko til at løbe rundt i, mens Pegasus passer bedre til tempopas. Pegasus er også det ultimative valg, som passer til alle typer løb, mens React Miler retter sig mod dig, som behøver ekstra stabilitet, og Infinity Run mod dig, som primært springer lange distancer.

SHOPPA HÄR: Nye løbesko fra Nike

LÄS MER: Test! Bedste Nike-kläderna och skorna för män

LÄS MER: Bäst i test! Nike-favoritter til hende