Löparskotest: New Balance Image

Löparskotest: New Balance

Vi har testet to velkendte sko fra New Balance: Fresh Foam Boracay v2 og Fresh Foam 1080 v6. Her er testens vurderinger!

New Balance har løbesko til alle typer af løbesko. Vi har ladet en mand og en kvinde teste to velkørende skomodeller i Fresh Foam-serien. De har sprunget med skorna under tre månaders tid og siden utvärderat dess egenskaper genom att betygsätta dem från en skala på 1 (svagt) till 5 (bäst).

Ny Balance Fresh Foam Boracay v2

new balance
Så her ser New Balance Fresh Foam Boracay v2 ud.

Den her løparskon vil få dig til at presse dine grænser for, hvor langt du kan springe gennem at være så skøn, at du ikke oplever mindste os af skavsår, trötta trampdynor eller ömmande benhinnor. Ny Balance Fresh Foam Boracay v2 er en rigtig velvoksen løbesko, der tackler den bløde og studsiga mellansulan i Fresh Foam-materialet. Også skoens indersål er forsynet med ekstra dæmpning gennem Ortholite Premium, som giver ekstra støtte til hulfødderne. Dette gør, at skoen reagerer på din individuelle fotografering og stegavvikling, så du kan se mange, lange og især smukke løprundor.

- Jag tycker skon är både lätt, flexibel och snabb med en bra löpkänsla, säger den manliga testlöparen.

Ovandelen på skon är delvis gjord i mesh som andas så att du inte ska bli för varm när du springer.

- Hvis jeg skulle beskrive passformen med to ord, er det bare blødt og ventilerende. Däremot hade jag önskat lite bättre hälgrepp för att kunna ge ett ännu högre betyg på passformen, säger testlöparen.

Omdömen om New Balance Fresh Foam Boracay v2

new balance

LÄS MER: Vårens store løparskotest til mænd

LÄS MER: Alt du behøver at vide om Fresh Foam-sulan

Ny Balance Fresh Foam 1080 v6

new balance
Og så her ser New Balance Fresh Foam 1080 v6 ud.

Den her skomodellen er framtagen efter data från idrottare som springer och är gjord för att bäraren ska kunna prestera på max. Precis som namnet avslöjar har skon en väldämpad mellansula av Fresh Foam. Inuti skon levererar Ortho Lite en innersula med toffelliknande passform. På ovansiden er der en konstruktion i mesh, som giver god ventilation og fleksibilitet. Fødderne får også ekstra fleksibilitet takket være yttersulan, som er meget bøjelig.

Vores kvindelige testperson har de bedste forudsætninger for stabilitet, støtte og frihed.

- Skon ger en skön dämpning och är stabil under fötterna. Sulan er yderligere nertill, måske fem millimeter bredare. Det gør at trycket fördelas över en större yta och ger en mjukare landning. Bra om du landar hårt på hälarna!

Vi oplever derimod, at du føler dig lidt tyngre på foden, noget som ikke gør den optimal til for eksempel hurtige intervaller.

- Men jeg ville anbefale Fresh Foam 1080 v6 til en løber, der har lyst til at løbe en masse kilometer. Den her skon skulle være bra for det långa loppet! säger hon.

Omdöme om New Balance Fresh Foam 1080 v6

new balance

LÄS MER: Vårens store løparskotest for kvinder