Äntligen finns Swegmarks sport-bh:ar på Sportamore Image

Äntligen finns Swegmarks sport-bh:ar på Sportamore

Klassiska bh:ar med maximalt stöd - Swegmark är märket som sedan 1937 hjälpt storbystade kvinnor hitta rätt stöd för hyllan. Nu finder du deras sport-bh:ar på Sportamore!

Sport-bh:n er antagligen den viktigaste pusselbiten i din träningsgarderob. For dig med en tyngre byst er det väldigt viktigt att du använder en ordentlig sport-bh som avlastar dina axlar och ger dig maximalt stöd. Vi kan nu stolt sige, at bh-specialisten Swegmark som en skänk från ovan äntligen finns hos oss.

- Vi har tillverkat bh:ar sedan 80 år tillbaka och har alltid prioriterat funktion och passform. Derfor er det naturligt for os at tilbyde sport-bh:ar som ikke bare er snygga, uden som du også trivs i, siger Jeanette Lyckviken på Swegmark.

SHOPPA HÄR: Hela vårt utbud av Swegmarks sport-bh:ar

Hvad er Swegmark for märke?

- Vi har siden 1937 haft fokus på kvinder og bh:ar. Vi synes desuden, at det er vigtigt ikke at belaste miljøet mere end nødvendigt, så når du køber en bh fra Swegmark skal du føle, at du har valgt et godt produkt, både for dig selv og for miljøet, siger hon og tillägger:

- Noget andet som utmärker oss är att vi lägger stor vikt vid kundernas åsikter. I dag har eksempelvis alle vores sport-bh:ar brottarygg. De har ikke altid haft det, men efter mange års feedback så vi, at vores kunder efterspurgte en valmöjlighet, derfor kan du numera växla mellan vanlig bh-knäppning och brottarrygg genom en smart liten hyska på axelbandet.

SwegmarkSport-bh:n Movement har vunnit flertal priser och är Swegmarks storsäljare. Finns även i rosa.

Hvad adskiller era sport-bh:ar fra andre mærker?

- Det er vores lange erfaring med bh:ar! Eftersom funktion og pasform er vigtigt for os, arbejder vi meget med modeller og materiale ud fra hvad sport-bh:n skal bruges til. Vi har blandt andet vadderade axelband i alla bh:ar för en skön avlastning för axlarna, samt invändiga sömmar för att förhindra skav mot huden. Sedan använder vi funktionsmaterial som andas bra och känns bekväma mot huden.

IncredibleIncredible går likt resten av sport-bh:arna att knäppa till brottarrygg och passar utmärkt för löpning eller andra intensiva träningsformer.

Hvilke kvinder og hvilke sportsudøvere går til deres bh:ar?

- Alla kvinnor oavsett byststorlek, men framförallt de som har större byst och som därmed behöver mer stöd. Sedan passar våra sport-bh:ar till alla sporter, från lättare till mer extrema, men i och med det stöd de ger så passar de utmärkt till både medel- och högintensiv träning.

Hvordan er era sport-bh:ar i storlekarna?

- Eftersom vi har alt fra bh:ar og badkläder til gørdlar og bodys jobbar vi med vanliga bh-storlekar för då blir det lättare för våra kunder att hitta rätt. Men vores sportsbh Courage opleves som lille i størrelse, fordi den er lavet af et stilrent materiale og en anden bh:ar.

swegmarkCourage er den stilrene sports-bh:n med dubbla lager över kuporna som kan upplevas som liten i storleken, prova gärna att gå upp en storlek för bästa fit.

Hvad adskiller era-modellerne Incredible, Movement, Activate og Courage?

- Movement er vores absolutte storsælger og har vundet flere tests gennem årene. Den har en fantastisk støtte, sidder godt og har en fin form. Sammen med Courage og Incredible er den fremstillet i et materiale, der hedder Coolmax, som effektivt transporterer fugt væk fra kroppen og lader huden ånde, og det er også et perfekt materiale til at klare påfrestninger fra hårde aktiviteter. De tre er også fremstillet til at give dig ekstra støtte, siger hon og fortsætter:

- Activate giver dig derimod mere af et mediumstöd. Det er en kundefavorit, da bh:n er lavet af et blødt materiale og giver en skøn støtte. Den sidder heller ikke lige så stramt som ekstremstøtte-modellerne og passer derfor fremragende til lettere aktiviteter som for eksempel yoga.

swegmarkActivate er en kundefavorit, der passer perfekt til også lavintensive træningsformer. Den findes også i sort.

LÄS MER: Bäst i test: Vårens nye sport-bh:ar 2018

SHOPPA HÄR: Hela vårt breda utbud av sport-bh:ar