Meilleur gilet de sauvetage pour enfants et adultes Image

Den bedste beskyttelsesvest til børn og voksne

Hvilken sikkerhedsvest er bedst testet? Hvad betyder betegnelsen 100N? Notre excellent guide pour les gilets de sauvetage vous aidera à trouver la bonne aide flottante pour les adultes et les enfants.

Un gilet de sauvetage a un travail, pour vous maintenir à flot dans l'eau si l'accident s'est produit. Men for at opnå en maksimal hjælp i vandet, skal du have den rigtige model og den rigtige størrelse til din beskyttelsesdragt. Vi har taget hjælp af eksperter fra Helly Hansen, så du kan klikke sikkert på den beskyttelsesdragt eller den beskyttelsesdragt, som du har brug for.

Hvilken beskyttelsesdragt skal jeg købe?

- Der findes primært to forskellige typer; sikkerhedsveste og sikkerhedsveste. En beskyttelsesvest med en flydende styrke på 100 N eller mere er velegnet til dem, der ikke ved, hvordan de skal opholde sig i vandet, f.eks. børn og voksne, der ikke er velinformerede. C'est également une bonne alternative si vous devenez inconscient et si vous pouvez rester dans l'eau pendant longtemps avant le sauvetage, explique Oyvind Vedvik, expert produit de Helly Hansen et continue :

- En redningsvest har ofte en flydeevne på mindre end 100 N, normalt 50 N. Denne model passer til voksne, der er velinformerede og kan løfte sig hurtigt op af vandet, alene eller sammen med nogen i nærheden, og som kan trække dig nedad.

Kan jeg bruge den samme sikkerhedsvest til sejlads som til motorbåd og kajak?

- Folk, der sejler i øhavet, bruger motorbåd og kajak, er ofte velinformerede og ved, at de er tæt på at kunne komme i sikkerhed, hvis der skulle ske en ulykke. For dem, en redningsvest med op til 50N flydende hjælp. Les marins côtiers et marins, et certaines personnes qui conduisent des scooters nautiques, choisissent plutôt un gilet de sauvetage d'au moins 100 N parce que le risque d'être dans l'eau pendant une longue période de temps avant le service de sauvetage sur place est plus grand, explique Oyvind Vedvik et continue :

- La plupart des pagayeurs en kayak préfèrent un gilet plus petit et choisissent un 50N malgré tout, mais pratiquent ensuite différentes techniques de sauvetage telles que le roulement esquimau.

Flytväst bäst i test Har du testet beskyttelsesvestene fra Helly Hansen? De har alt, fra enkle og økonomiske veste til mere avancerede varianter til at tilpasse sig nautiske sportsgrene med stor hastighed.

Hvilke andre detaljer skal jeg søge?

- Der findes mange forskellige redningsveste i klasse 50N, som har meget forskellige udformninger alt efter, hvad du skal gøre. Søfolk og kajakroere kan vælge en gilet med en mere kort coupe, Rider Vest er et populært eksempel. For de højeste hastigheder har vi Rider Stealth, som er udviklet i samarbejde med de olympiske mariner. Denne model passer til alle nautiske sportsgrene som ski nautique og la planche à voile.

Den redningsvest, der er bedst i test

Hvilken beskyttelsesdragt til børn er bedst i test?

- Beskyttelsesdragterne til børn Helly Hansen, Baby Safe, Kid Safe og Junior Safe er flere gange blevet udvalgt som de bedste i test.

Hvorfor er de så gode?

- Kid Safe blev lanceret for første gang i 2003, da en lang række børnehjemsveste blev ændret - både i udseende og hvordan de blev testet. Idéen bag Kid Safe var at tilpasse vesten til et barns proportioner. Børn har et meget stort hoved i forhold til voksne, og derfor er denne beskyttelsesvest designet med en stor krave, der kan holde barnet i en sikker position.

I det seneste år har Helly Hansen taget serien Kid Safe til et nyt niveau efter mere end 100 test af forskellige opfattelser af konceptet.

- De sikrede veste har en helt ny farve, der giver endnu mere kraft til hurtigt at sætte barnet i en sikker position. Nous avons également conçu une poche pratique sur le devant et posé la boucle plus bas pour que les enfants puissent s'allonger sur une jetée et pêcher des crabes.

Test flytväst barn Kid Safe fra Helly Hansen er en beskyttelsesvest til børn, som er den bedste til test. Den fås i tre versioner alt efter typen af beskyttelsesdragt til baby (5-15 kg), barn (10-25 kg) eller junior (20-30 kg ).

Hvad er den mest populære beskyttelsesdragt til voksne?

- Sport II er en let og komfortabel beskyttelsesdragt, en ægte klassiker. Den er nem at justere og findes i flere farver. Det er også en prisbillig model, som mange foretrækker, hvis de ikke dyrker avanceret sport.

Hvornår skal jeg bruge den?

- Sport II er meget god, når du sejler med båden og har en god dag, eller hvis du sejler efter fisk. Hvis du vil være mere sporty og sejle i kajak eller kano, kan en mere sporty variant, som en sikkerhedsvest fra serien Rider, være mere relevant.

Din beskyttelsesdragt bør derfor placeres på din krop

Hvordan skal en beskyttelsesdragt sidde på kroppen?

- Først og fremmest skal du vælge den rigtige størrelse og følge anbefalingerne om vægt. Den skal sidde behageligt og godt på kroppen, når du tilpasser den. Serrez les sangles pour ne pas mettre le gilet de sauvetage au-dessus de votre tête. Du kan bede nogen om at trække i beskyttelsesbuksens épaules for at se, om den er tilstrækkeligt serreret. Det gælder også for overtræksveste til børn og juniorer.

Combien de temps dure un gilet de sauvetage ?

- Un gilet de sauvetage n'a pas de date de péremption, mais il est important de rechercher l'usure. Som alt andet sikkerhedsudstyr er det godt at udskifte den efter 10 år, hvis den ikke er blevet brugt. Le matériau du gilet, comme d'autres matériaux, sera dégradé par le sel et la transpiration des rayons UV, explique Oyvind Vedvik et poursuit :

- Hvis det ankommer til bunden af lagerrummet sammen med andre tunge genstande, kan det blive presset og blive til en plade. Derefter kan flydeevnen forsvinde. Af samme grund må du ikke bruge din gilet som sæde.

Vælg derfor en god størrelse og en god bevægelighed på din beskyttelsesbuks

Alle sikkerhedsveste er inddelt i forskellige Newton-klasser, hvor antallet af Newton er divideret med tyngdekraften for at opnå ladekapaciteten. Voici comment lire la désignation.

  • 50N - Bruges normalt i biler og har en ladningskapacitet på ca. 5 kg. Det er en god måde at beskytte en voksen på. Le gilet de sauvetage, d'autre part, ne met pas la personne en position couchée. Conviens pour la voile et les sports nautiques.
  • 100N - Disse beskyttelsesveste har ofte en stor krave og er velegnede til både sejlere og ikke-sejlere.
  • 150N - Beskyttelsesveste, der kan drejes. Denne vest har ikke nogen opladningskapacitet og er derfor anbefalet til personer, der vejer mindst 40 kg og er velinformerede.

ACHETEZ ICI : Notre gamme complète de gilets de sauvetage

LIRE AUSSI : Camper en famille !