Mid season sales 7 bästa löparskor för honom Image

Mellemsæsonudsalg 7 bedste løbesko til ham

Snart kigger græsset frem og gatorna bliver rensopade! Bare det får dig til at ønske flyga fram i löpspåret. Vil du alligevel have en ekstra knuff fremad? Vi har valgt ud 7 løparskor på vårrean som ger dig lite extra flow i steget.

Lätta steg får du inte bara av rätt väder. Det gælder også, at du har bra løparskor, som varken tynger ned dit steg eller som får dig til at arbejde alt for meget med foten. Løse sko, der er gode til at dæmpe og give et højere fald, er gode til at knække og giver dig et ekstra skub fremad. Skor med lavere drop og er lette får dig til at føle dig rigtig hurtig. Vi har valgt syv modeller til herrer, der giver det rette flow!

Nike PegasusDen her skon fra Nike er en mangfoldig løbesko til dig, der vil have en skøn og blød sula med Zoom Air-dæmpning. Häldropet på 10 millimeter giver dig et tilstrækkeligt bra skud fremad til at du skal få det rette drivet. Rekommenderat pris 1 295 kronor.

SalmingEt lidt lavere drop på 6 millimeter har den her sportiga löparskon från Salming. Du får en rigtig stabil sko, som giver dig en let barfota-känsla samtidigt som den er åtsittande. Den her mångsidiga skon ger dig utan tvekan rätt flow i spåret. Rekommenderat pris 1 695 kronor.

AdidasEn snygg rackare med högt drop för dig som är en lite mer driven löpare! Sammen med Adidas responsiva boost-dämpning kommer du til at kunne springa längre än vad de här skorna är tänkta för. Rekommenderat pris 1 395 kronor.

new balanceDet her er en letvægtssko fra New Balance, som giver dig det rette spring fremad. Med sin strumpliknande passform och sin innovativa lasergravering i mellansulan får du en väldigt flexibel sko som följer din fots alla rörelser. Rekommenderat pris 1 295 kronor.

Nike LegendHvis du ikke vil tænke på underlaget, er den her velkæmpede løbesko fra Nike et godt valg. Den giver dig nemlig et grymt greb på de fleste underlag og en høj energiåtergivning i fraskjutet tack vare React-tekniken i sulan. Modellen er også kommet ind i mange nye farver, anbefalet pris 1 095 kroner.

ASICSEn rigtig hejare når det kommer til at give et bra stöd för både långa och korta distanser. Passar dig med neutralt steg eller som behöver lite mer stöd i fotvalvet. Löparskon från Asics finns också i färgerna grå/svart, blå/röd, och grå. Rekommenderat pris 1 295 kronor.

SauconyEn letviktare som sitter som gjutet på dig med ett neutralt löpsteg. Her flyger du fram på 12 millimeters drop og en gummisula som ger bra grepp på båd asfalt och elljusspår. Med den her skon fra Saucony kan du bare lade löpningen flyta på. Rekommenderat pris 999 kronor.


SHOPPA HÄR: Flere løbesko til ham

LÄS MER: 8 träningsjackor att välkomna våren i