Minitest: Golfskon Lunar Control Vapor från Nike Image

Minitest: Golfsko Lunar Control Vapor fra Nike

Vores kunder gav golfskon Lunar Control Vapor fra Nike exceptionellt bra betyg, så vi lät vårt testpanel testa den. Her er deras dom.

Test af: Nike Lunar Control Vapor

Test golfsko
Märke: Nike
Model: Lunar Control Vapor
Rekommenderat pris: 1 795 kronor
Sammanfattning: Den perfekte kombination af komfort og ydelse
Testpanelet siger:

Testpanelet kan forstå, hvorfor den her golfkon er så omtykket af vores kunder, at den sælger slut så fort den kommer ind. Snyggt og stilrent design på en sko, som desuden er ekstremt skøn!

- Megaskøn golfsko som sidder meget bra på foten, som att skon formar sig efter foten. Därmed får du en väldigt bra stabilitet över foten. Det i kombinationen med sulan som giver ekstremt bra grepp, både på matta och gräs gör skon till en riktig vinnare, säger en av testarna.

Spikeless-sulan er gennemtænkt og dækker store dele af undersiden, hvilket giver en meget jævn og behagelig følelse mod marken. Storleksmässigt är den normala så välj den storlek du vanligtvis har i skor.

- Den her golfkon har god andningsförmåga och är lätt, smidig, mjuk och flexibel. Med andre ord en perfekt sko til dig, som gerne vil holde dig til det mere traditionelle golfsko-look hellere end sneakersmodellerna men vill slippa spikes.

Lunar Control Vapor findes både i hvid og i sort (om de ikke sålt slut!)

LÄS MER: Hetaste golfskorna från Nike och Adidas 2017