Minitest: Så bra är Adidas löparsko Pulseboost HD Image

Minitest: Så smart er Adidas' tilbehør Pulseboost HD

Hypen omkring den store løparnyhed fra Adidas har længe været stor. Med sin nye sula utlovas Pulseboost HD vara näst intill helt unik i sin genre, men hur bra är den egentligen? Så her synes vores produkttestare.

Den berygtede Boost-familie fra Adidas er kendt for at være en af de mest kendte dæmpninger, der findes på markedet. Vi har ladet Pulseboost HD gå en runde med Sportamores tuffa testpanel. Så her tycker de om dam- respektive herrmodellen.

Pulseboost dam & herr sv

Adidas, Pulseboost HD (dam)

Rekommenderat pris: 1 395 kronor.

Vægt: 340 gram.

Dropp: 8 millimeter.

Størrelse & pasform: Tack vare sin nya stickade ovandel och en strumpliknande konstruktion anpassar sig Pulseboost HD efter dina fötter. At sulan er godt tiltagen i bredden spiller det ikke särskilt stor roll om du har smala eller breda fötter, den tighta ovandelen omsluter foten på ett bekvämt sätt.

Markkontakt: Testpanelet lægger direkte mærke til, at Pulseboost HD opleves som lavere i sin udførelse end hvad en løparsko normalt er, hvilket giver en väldigt marknära känsla, trods ett normalhögt dropp.

Støtte: Uanset underlag menar testpanelen dessutom att Pulseboost känns både trygg och stabil. Det märks direkt att det här är en löparsko som tål att belastas i sidled - något som gör att den påminner lite en sko för inomhussport.

Stötdämpning: Modeller holder hvad den lovar i form av att inte skilja sig allt för mycket från det allmänna Boost-konceptet. Sulan giver en fortsat studsig følelse og i sammenligning med Ultra Boost og Solarboost så opleves Pulseboost HD til og med mer dämpad!

Fäste: Slitsulan er en af de mange nyheder med den her model, og det mærkes direkte, at det er forskel! Det nye, anderledes mønster på skons undersida ger ett extra bra grepp på asfalt och dammodellen får för den förtjänsten hela nio poäng!

Sammanfattning: Pulseboost HD er en meget blød og behagelig løsningssko at springe i. Den tilpasser sig let efter dit fot og sidder siden åt uden at klämma under hela löprundan. Eftersom løparskorna är anpassade för stadslöpning ger dem ett klockrent fäste på asfalt och tillåter rörelser i sidled som kan vara rätt ostabilt i andra löparskor. Et ekstra stort plus deles også ud for at Pulseboost HD er meget blød i materialet, hvilket dels gør den behagelig og dels gør at det går at få plads med skorna i en lille väska. Sammenfattningsvis er testpanelet på alle måder og ser meget positivt på den nye løsning, og har egentlig bare en enda kritisk kommentar. Ved plösen på Pulseboost HD findes en spændende QR-kod som er tænkt at afslöja tips på mötesplatser och kaffer i den stad du löptränar i. Tyvärr finns ingen nordisk stad att välja, vilket är synd.

Adidas, Pulseboost HD (herre)

Rekommenderat pris: 1 395 kronor.

Vægt: 349 gram.

Dropp: 8 millimeter.

Størrelse & pasform: Den stickningsteknik, som Adidas selv kalder for adaptive knit, er at takke for den fantastiske pasform hos Pulseboost HD. Ved plösen sitter skon aningen lösare för att sedan bli allt mer fast ju längre ned mot sulan du kommer. Også de fleste dele af testpanelet konstaterer, at skon er true to size og passer til alle fødder.

Markkontakt: Også herremodellen er lavere i profil end fx Ultra Boost og SolarBoost er. Droppet i Pulseboost HD ligger på 8 millimeter for både herre og dame, mens begge föregångarna har et dropp på 10. Det i kombination med den strumpliknande känslan gör att testarna upplever en bättre markkontakt än i tidigare Boost-modeller.

Støtte: Til forskel fra andre løparskor giver Pulseboost HD et ekstra bra stöd i sidled. Derimod kan Pulseboost HD ikke regnes til genren af stabila løparskor. Hvis du derfor tror, at du har ekstra meget tendens til at være fladpandet eller trække med en besværlig skade, kan det være godt at sætte ind på noget mere stabilt.

Stötdämpning: En yderligere sak som skiljer Pulseboost från Ultra Boost är den nya mellansulan, vars syfte är att ge bra respons i steget och samtidigt ta emot stötar. Herrmodellen er ligesom dammodellen väldigt väldämpad.

Fäste: Mönstret i Pulseboosts nya yttersula påminner i många avseenden om däcken på en cykel. Tak, fordi du oplevede, at testpersonerne fik en større fylde både på asfalt og på andre, tørre underlag.

Komfort: Ligesom kvinderne i testpanelet allerede har konstateret, er Pulseboost HD en superskøn sko, fra allerførste sekund. Trods at flere nye finesser findes, kan man ikke nævne noget fra tidligere Boost-modeller, hvad angår komforten.

Sammanfattning: For Sportamores rutinerede testpanel er det her med den oslagbare Boost-dæmpning ingen nyhed. At Pulseboost påminner mycket om andra löparskor från Adidas är därför ett gott betyg, men testarna vill trots det framhäva de tillägg som Pulseboost stoltserar med som positiva. Blandt andet med sit lavere drop og bredere sula giver Pulseboost HD en bedre kontakt med marken, hvilket gør at du altid kan dig redo. Skulle en cykel eller bil pludselig tvinge dig til at skifte retning så backar Pulseboost HD upp dig i sidledsförflyttningen tack vare det extra stödet kring hälen. Sammenfattningsvis konstaterer en del af testpersonerne, at skon ud over alle andre positive aspekter både er så pass skön och snygg att den lätt kommer kunna användas även till vardags!

LÆS MER:Alt du vil vide om den nye Pulseboost HD

SHOPPA HÄR:Klikhjem Pulseboost HD

SHOPPA HÄR:Alle vores tilbehør