Minitest: Träningskläder från Puma Image

Minitest: Træningssko fra Puma

Vil du blive smidig, stærk og hurtig som en puma? Så er Pumas nye træningskollektion til kvinder måske noget for dig.

puma
Sportamore magasiner Beatrice Pamp og Björkman har testet Pumas nye træningskollektion. Emma

Puma er et af Sportamores mest elskede varemærker - og kærligheden vokser, når du får chancen for at prøve nye træningskollektioner. Träningskläderna för kvinnor gjorde oss inte det minsta besvikna när vi testade dem.

Pulse XT 3-D New, Puma, almindelig pris 799 kr.

En blød træningssko, der sidder som en smæk på foden. De er ekstremt lette og giver en barfotakänsla, i særdeleshed eftersom de er formade på et sådant sätt att de varken skaver eller smiter åt på ett oskönt sätt. Også testpersoner med lidt bredere fødder synes, de er superskønne.

Vi synes, at de er jättebra allroud-skor, som passar lika bra när du styrketränar som under gruppträningspass. Det er bra stuns i sulan, som känns behagligt mjuk - de här ger definitivt våra gamla trotjänare Nike free en omgång. Og så kan vi lide det diskrete og stilrene design med fine detaljer.

puma
Sugen på at klikke hjem et eget par? Det gør du HÄR.

All eyes on me tank top, Puma, almindelig pris 399 kr.

Linnet har en meget smuk pasform og sidder rigtig stramt mod kroppen men uden korset-känsla. Det gør, at linnet sidder, hvor det skal under hele træningspasset, til og med om du gør burpees. Desuden bliver linnet aldrig klibbigt uanset hvor svettig du bliver - skönt!

Den inbyggda sport-bh:n är tillverkad i ett ganska tunt material och ger en frihetskänsla. Det er dog ikke den mest robuste bh-model, vi har testet, men den har fået et lågintensivt gympass, der fungerede som top.

Det største plus:et ved det her linnet er de fine detaljer og mønsteret på ryggen. De tunna banden som går omlott håller inte bara linnet på plats utan gör att du känner dig snygg - och det är en ganska härlig känsla att ha vid lyftarracket. Tumme op!

puma
Helsvart där fram, en sprayad vit baksida och snygga axelband. HÄR hittar du linnet.

Layer tank, Puma, almindelig pris 299 kr.

puma
Du behöver inte oroa dig för några svettfläckar i det HÄR lösa och luftiga linnet.

Layer tank er en meget tunt linne, som desuden er designet med meget luft under armene vilket ger en ganska avklädd känsla. Men vi gillar den där frihetskänslan! Den løse pasform gør, at linnet åker upp lite vid vissa övningar, så då måste du stoppa i linnet om du inte vill visa magen.

Linnets utformning gör att det passar alla kroppstyper, och den fina ryggen är en snygg detalj. Vi kan tænke os, at det her bliver dit bedste træningskompis i sommer, når det er rigtig varmt ude!

puma
Oversize er verdens bedste opfinning, når du træner, fordi det svaler skönt.

Power shape tight, Puma, almindelig pris 749 kr.

tights
De her utroligt fine tightsen kan du lægge vantarna på HÄR.

Hvis du leder efter de perfekte tightsen med høj midja kan du sluta leta nu. Vi elsker de her tightsen! De sidder som et andet skind, holder i og former, men lader alligevel magen gå ud og ind, når du andas uden problem. Riktigt smickrande!

Tyget er i perfekt tjocklek, de er tjocka och komprimerande utan att vara varma och ventilerar på ett bra sätt. De sidder desuden oppe under hele træningspasset uden at gå ned. At tightsen er riktigt, riktigt tighta gör att sömmarna skär in lite, men det stör inte under själva träningen utan är mer än utseendemässig detalj.

Däremot behöver du inte alls oroa dig för den grå färgen, hur svettig du än blir så syns inga svettmärken - win!!!

puma
Hela Sportamores utbud av Puma hittar du HÄR.

LÄS MER: Vi har provtränar i Reeboks paljettkläder