Mönstermani möter natur i Blaccs nya träningskollektion Image

Mönstermani møder naturen i Blaccs nye træningskollektion

Svettas i starka färger och iögonfallande mönster. Blaccs nye træningskollektion The Force of nature är äntligen här!

Mens solen gassar på fyller vi upp vårt lager med härliga höstnyheter. Nytt i är Blaccs träningskollektion The Force of nature. Her er det, som navnet kanske avslöjar, naturens blomster og hav som ligger til grund for inspirationen.

- Vi vil få naturens krafter i plaggen. Det er en kollektion for kvinder, der elsker stærke mønstre og glada farver, som giver en lidt tuffare følelse. Kläderna ska symbolisera blandningen av att känna sig stark genom tunga lyft på gymmet så att svetten rinner, med den feminina känslan du får av blommiga tryck och kvinnliga detaljer, säger Lovisa Greisz, produktchef på Blacc.

I damkollektionen finder du både nyheder og farveopdaterede favoritter af tights, linnen, toppar og sport-bh:ar. Ett nytillskott är Ambitious, en dans- och aerobicsinspirerad t-shirt med en lösare passform för en mjuk känsla och god rörelsefrihet.

- Nye Ambitious er et af mine favoritplagg fra kollektionen, det er ekstremt skønt med en luftig t-shirt, når du træner i den her varme.

Ambitious blaccAmbitious har en kontrastpanel nedtill, liten logga i nacken och är gjord i 95 % viskos. Er sort og vinrød, anbefalet pris 199 kroner.

Ifølge Lovisa Greiszs trendspaning ligger det netop nu et større fokus på at sport-bh:ar ikke bare skal have høj support, men også være snygga, kunna matchas med ett par träningstights och gärna synas mer under träningspasset. Alla plagg i The Force of nature kan på et eller andet sätt matchas ihop till färdiga gym-looks.

- Sport-bh:n Lead er en personlig favorit, som er meget flot med sin brottarrygg. En anden favorit er Control, den perfekte bastightsen med høj midja, som nu kommer i en flot vinrød kulør.

Blacc trainingKlar, parat, gå! Vi ser flere matchende sæt i den nye træningskollektion. Spana in alla nya plagg HÄR.

Herrkollektionen indeholder t-shirts, shorts, tröjor och tights och är gjord i en färgskala hämtad från havets olika nyanser av blått.

- Vi ser blåa, gråa och gröna kulörer som är lika vackra som Medelhavet i herrkollektionen, och passar perfekt för mannen som vill se naturligt fräsch och stark ut under sin träning.

Tanken er, at kollektionen skal gå til træning indendørs og udendørs, med styrketræning i fokus. Plaggen er designet til, at du skal føle dig bekvem og kunne røre dig frit. Du tager også med dig en smule af sommeren ind i efteråret gennem de blomstrende møbler og den stærke farveskalan.

- En gammel favorit, som nu kommer i en ny fantastisk blå farve, er tightsen Bright. Du finder også klassiskern Blubell II i nye, flotte mønstre.

SHOPPA HÄR: Vores samlede udvalg af træningskläder fra Blacc

LÄS MER: Blaccs supersnyde løbeparkkollektion er her

LÄS MER: Test: Så smart er Blaccs nye løbekollektion