Mysigt test: Innetofflor för dam & herr Image

Mysigt test: Innetofflor for dam & herr

Er det ikke noget skønnere end at stikke i fossingerne i et par fluffiga tofflor, når det er koldt ude? Skulle ikke tro det! Vores mys-älskande testpanel har fået njuta och testa säsongens bästa tofflor. Så her tycker de!

Fårskinn, syntet, ull eller mocka? Det er et par stykker for alle. Og det er svært at sige noget andet, end at det er utrolig høj mysfaktor at sætte på sig et par gosiga innetofflor når kylan viner runt husknuten. Forestil dig, at du sidder i en superskøn fåtölj framför en öppen spis, har fötterna uppslängda på en fotpall och en varm kopp choklad i handen som värmer dina fingrar. Kender du det? Det ultimata myset? Så er du redo att ta del av vårt toffeltest för dam och herr!

Tofflor för henne

Tidlös slip in-modell

Shepherd_-_Jessica.jpgModel: Jessica

Märke: Hyrde

Materiale: Fårskinn, sula i EVA

Passar dig som... vill ha en klassisk slip in-toffel i en modell som funkar lika bra år efter år.

Testpanelet siger: Otroligt mjuka och sköna slip in-tofflor. En dekorativ søm og pälskrage runt foten gör toffelns design fin och gillas av samtliga i testpanelen. Du får enkelt på dig modellen vilket är perfekt när du kommer in och bara vill ha värme fort. Du skal ikke bøje dig ned en millimeter for at få på eller af tofflorna. Passformen er næsten stadig perfekt.

- Men hvis man tager det bløde stof ind i denne fårskinnstoffel, føles hvert skridt, man tager, som at toffeln omsluter foden. Så sköna! siger en nöjd kvinna i testpanelen.

Sulan er fremstillet af EVA-gummi, hvilket gør toffeln mere slidstærk end modeller, der ud over vand også har en sula i fårskinn. Man kan ikke andet end at konstatere, at det her er en af storfavoritterne hos testpanelet.

For ballerinan

Shepherd_-_Saga.jpgModel: Saga

Märke: Hyrde

Materiale: Fårskinn

Passar dig som. .. vill ha en nättare fårskinnstoffel.

Testpanelet siger: Det her er en unik toffel, formad som en elegant ballerinasko med en rosett framtill. Et resårband runt foten håller toffeln på plats och är även en fin detalj som får tofflorna att stocka ut. Det er en fårskinnstoffel for dig som vil have en nättare modell än den klassiska fårskinnstoffeln, utan att för den delen tumma på komforten. Den er præcis lige så blød, varm og luftig, som du ønsker en indersko.

- Det er som en blanding af en innesko og toffel, siger en nöjd testare.

Värt att notera är att modellen är lite liten i storleken och därför bör du gå upp en storlek från din vanliga i denna toffel.

Hop i noget mere behageligt

Axelda_-_Åbo.jpgModel: Åbo

Märke: Axelda

Materiale: Fårskinn, syntet, sula i gummi

Passar dig som... vill ha en slitstark slip in-toffel.

Testpanelet siger: Ett par härliga slip in-tofflor gjorda på en blandning av naturmaterial och syntet. De er utroligt bløde og har en blød inderside. De lykkes også med det svære at være præcis lagom varma. Designet er stilrent og mystisk, og modellen er enkel at tage på og af. Ekstra plus for det slidstærke materiale, som gummisulan bidrager med.

- Passformen er noget smal, men toffeln töjer sig ju med tiden eftersom ovansidan är i fårskinn, säger en testare som aldrig mer kommer ha frusna fötter inomhus.

Rosa, kvindelig og pæn

Kari_Traa_-_Hygge_Moc_Lux.jpgModel: Hygge Moc Lux

Märke: Kari Traa

Materiale: Oxmocka, ullmix, sula i EVA

Passar dig som. .. vill ha något nyskapande i toffelväg

Testpanelet siger: Coola tofflor i rosa färg från underställsexperterna Kari Traa (skon finns även i mörkgrått). De har stegdämpning i sulan, vilket gör att du kan ha på dig tofflorna länge utan att få ont i fötterna. De føles meget slidstærke i materialet og kommer til at holde som favoritter i mange år.

- De er noget store i størrelse, og ganska breda i passformen, så om du velar mellan två storlekar kan du välja den mindre, säger en testare.

Mysfaktorn slår i taket

Shepherd_-_Moa.jpgModel: Moa

Märke: Hyrde

Materiale: Fårskinn

Passar dig som. .. vill ha 100% mysfaktor på fossingarna.

Testpanelet siger: Et par klassiske fårskinnstofflor fra Shepherd har vi her. Det her er tofflorna som varken tummar på kvaliteten eller komforten, tycker testpanelen. De er jättemjuka, värmande och fluffiga. Måske er de noget mere ømtåliga end modellerna med gummisula, men komforten väger upp. Fårskinnskanten går at vika upp om du är extra frusen. Er du ikke sikker på, at sort er ret farve? Hvilken tur at modellen findes i flere farver.

- Det her er kvalitet, de her tofflorna kommer rädda mina fötter i vinter! Perfekt, siger en testare.

Unisexmodel

Axelda_-_London.jpgModel: London

Märke: Axelda

Materiale: Fårskinn, syntet, sula i gummi

Passar dig som... vill ha halkfria mystofflor under årets kallaste månader.

Testpanelet siger: De her populære tofflorna er af unisexmodel og har en ovandel som er gjord i både fårskinn og syntet för grym passform. Invändigt har toffeln fårskinnsforder som värmer og ger hög mysfaktor. Toffeln behåller formen mycket bra. Ekstra plus for at sulan er halkfri, en perfekt gave til mormor og morfar.

- De er så mjuka och gosiga och håller fötterna garanterat varma. Kommer aldrig til at købe nogle andre tofflor, siger en nöjd testare.


Tofflor til herrer

Læg i en til vedträ i kaminen-toffel

Sorel_-_Falcon_Ridge_2.jpgModel: Falcon Rigde II

Märke: Sorel

Materiale: Mokka, uld, polyester, sula i gummi

Passar dig som. .. vill ha en slip in-modell som ger dig den ultimata stugkänslan.

Testpanelet siger: Det første testpanelet siger, når de får på sig den her model, er at tofflorna er som gjorda för att resa sig ur fåtöljen och kasta in ett till vedträ i kaminen.

- De giver ligesom en sådan følelse. Alt, hvad du vil gøre, er at mystisere omkring tofflorna, siger en nöjd testare.

Sulan er af slidstærk gummi og insidan er af uld og polyester. En tydelig dekorativ söm utanpå som ger den här härliga "vara i stugan i fjällen"-känslan. Slip in-modellen som har en lille kantupphöjning vid hälen, så här gäller det att du har exakt rätt storlek för perfekt passform.

En uldtoffel uden krusiduller

Shepherd_-_Isak.jpgModel: Isak

Märke: Hyrde

Materiale: Ull, sula i gummi

Passar dig som... vill ha en stilren och mogen look.

Testpanelet siger: Det her er en klassisk uldtoffel uden krusiduller. Den har et stilrent og tidløst design. Den, der vil have mindre fnug og mere enkelhed, vælger denne filttop. Yttersulan är tillverkad i gummi vilket gör att toffeln fungerar utmärkt även under den korta sträckan till brevlådan på morgonkvisten eller som en innersko på jobbet. Innersulan som har mocka som yttersta lager har en skön dämpning tack vare en bekväm memoryfoam-sula. Noget småt i mellemfoten, måske vil du gå op i en størrelse om du har breda fötter.

- Det her er virkelig den klassiske ulltoffeln, som passer bra hemmavid dag, kväll och natt, säger en testare.

Med en fluffig inderside

Shepherd_-_Malte.jpgModel: Malte

Märke: Hyrde

Materiale: Fårskind

Passar dig som ... vill ha fluffigt på fötterna!

Testpanelet siger: Ännu en storfavorit från svenska Shepherd. Her får den det bedste af to verdener, toffeln er helt i fårskinn og har herligt fnug på indersiden samtidig med at ydersiden er stilren og ren. Den sidder godt på foden og føles let, og i hovedet er den lidt højere og har et blødt skær, så den er nem at trække på, når du skal op og tage et glas vand midt i natten.

- Det føles som at få en blød kram om fødderne, når jeg har de her tofflorna på mig, siger en imponeret testare.

Tomtetofflor att mysa i

Shepherd_-_Hugo.jpgModel: Hugo

Märke: Hyrde

Materiale: Fårskinn, sula i EVA-gummi

Passar dig som. .. vill ha en snygg och klassisk slip in-toffel i fårskinn.

Testpanelet siger: Kvalitet og design i perfekte symbioser! De her fine tofflorna fra Shepherd har brunt fårskinn utvändigt och fluffig, vit fårull invändigt. Toffelmodellen er noget lille i størrelse, derfor rekommenderas du gå upp en storlek från vad du normalt har. Tænk derimod på at tofflor helt i fårskinn som denna modell töjer sig och anpassar sig efter foten.

- De her er så snygga, det er tomtetofflor på hundra procent bra sätt!

LÄS MER: Mysigaste tofflorna kommer fra Shepherd

SHOPPA HÄR: Alle vores tofflor