Nike Epic React ger wow-känsla! Image

Nike Epic React giver wow-känsla!

Med lovord om "mjukaste dämpningen någonsin" var förväntningarna på Nikes nya löparsko skyhöga. Så her tyckte våra manliga testare om säsongens it-sko.

Om du er en løber, der gerne bærer det allernyeste på fødderne, ved du, at hver ny model udlovar en følelse olik nogen sko tidligere. Som bruger er det derimod ikke altid let at kende de nye avancerede teknologier, når skorna vel sidder på, men den her gang blev testpanelet rejält imponerade. Scrolla ned för att veta varför Nike Epic React Flyknit ger en löpupplevelse utöver det vanliga.

SHOPPA HÄR: Fler löparskor från Nike

Nike Epic React FlyknitNike Epic React

Det, der virkelig udmærker Epic React sammenlignet med andre løbesko, er den lette følelse i kombination med rigtig god stabilitet. Den kombination er mindst sagt svær at få til, men her har Nikes ingenjörer hittat den perfekta balansen.

- Skorna känns lätta och fina på foten och levererar bra löpkänsla i kombination med förvånansvärt god stabilitet. Det plejer at være en større afvejning, men her har Nike fået en næsten endnu optimal blanding til at underskrive, siger en testperson i panelet.

Löpkänslan er hård og fin under både lange og korte distanser på forskellige typer af underlag. Det er dog primært en vår- og sommarsko for oss i Skandinavien då greppet på is är begränsat. Ovandelen slipper også igennem en del kyla og fugt.

- Den fantastiske ventilation bliver en enorm tillgång när vädret bli varmare. Se fram emot torrare fötter och en bra löpkänsla på barmark! siger en mand i testpanelen.

Skon ser snabb och lätt ut, vilket den också är. Testpanelen kender af tydelige barfota-influenser i den supertighta ovandelen som formar sig efter foten likt ett andra skinn. Det kræver lidt arbejde for at få på sig skorna, men det er også prisen, du får betalt for den her type af åtsittande pasform.

- Efter at have lirkat på sig skorna känner man direkt att skorna smiter åt runt foten som en tight kompressionsstrumpa och snörningen känns nästan onödig. Den unikke sulkonstruktionen giver en kraftig afveksling mellem stabilitet og fleksibilitet, siger en testperson.

Testpanelen hade inledningsvis en viss skepsis mot den hårda bakkappan och anade skavpotential, men den oron var obefogad då ingen förnimmelse av skav infann sig trots idogt löpande kors och tvärs i både fjällterräng och på asfalt.

Sammanfattningsvis är det här en sko du blir glad av att dra på och sticka ut i. Även under de inledande passen på löparsäsongen som annars kan kännas lite tunga.

- Kort sagt en sko man hurtigt bliver kompis med og som giver det hvor en god ven skal gøre: gott sällskap och en liten dunk i ryggen när det känns tungt i uppförsbackarna.

Epic React findes i sort og rød. Rekommenderad pris är 1 495 kronor.

SHOPPA HÄR: Vores udvalg fra Nike


Læs mere:Her er sæsonens lækreste Air Max-modeller

LÄS MER: Test: 8 nye løbesko til mænd