Nike React Infinity Run Flyknit – skon för alla löpare Image

Nike React Infinity Run Flyknit - skon för alla löpare

Nike er her med en stor løparskonyhet - designad för att minska risken för löprelaterade skador. Bäst av allt? Skon är gjord för att alla löpare, motionär som proffs, ska fortsätta springa! Det her er Nike React Infinity Run Flyknit

Hvis du er en løber, så find ud af, hvad det er for en type sko, du skal have - og færdighederne på behovet kan være enorme. Men ikke altid. Nike släpper nu en stor nyhed, som retter sig mod alle løbere: React Infinity Run Flyknit er designet til at mindske risikoen for skader, og skoen er både stabil og blød. Desuden skubber den dig til at springe længere og bedre.

- Hvis man sammenligner med tidligere, mere nischade släpp som Pegasus Turbo eller Zoom Fly, er React Infinity Run Flyknit gjort for at passere alle, forklarer André Egilie, produktekspert på Nike.

React Infinity Run Flyknit har en blød overflade på React-skum, men det er hele 24 procent mere skum i sulan end hvad Epic React har. Det giver dig, der bruger den nye løsningskoncept, en fantastisk oplevelse.

nike infinity run sulor Sulan på React Infinity Run Flyknit har 24 procent mere skum end Epic React. Desuden er den specielt udformet til at give dig et bedre løbesteg, den er rund fra hæl til tå.

Hvad mere er unikt med Infinity Run?

- Det er flere ting. Ovandelen er lavet af en helt ny type Flyknit-materiale. Det giver bedre stabilitet, andningsförmåga och slitstyrka. Skon har även en bredare sulbas, vilket underlättar för stabiliteten oavsett löpsteg, säger André Egilie och fortsätter:

- Sedan har også en rocker geometri-teknik. Det er en sulform, som er hentet fra superskon Nike Vaporfly. Det betyder, at sulan er rund fra hæl til tå, så du får en god rulle på fødderne og energi i hvert løbesteg. Den er dog ikke rundet på midten af sulan, og det er for at beholde löpkänslan.

SP20_RN_React_NRC_Editorial_Standing_WK_3997.jpgNike React Infinity Run Flyknit er lavet til at passere alle løbere og alle fødder.

Designet til at mindske risikoen for løprelaterede skader

I forbindelse med tillverkningen av React Infinity Run Flyknit, som är designad för att minska risken för löprelaterade skador, gjorde Nike en stor undersökning* där man lät en stor grupp löpare med olika mängd pronation springa i React Infinity Run Flyknit respektive pronationsskon Nike Structure. Till sin hjälp hade de Nikes egna löpcoacher samt appen Nike Run Club. Det man upptäckte efter att gruppen tränat klart inför ett halvmaraton var att skadereduceringen var hela 52 procent för de som sprungit i React Infinity Run Flyknit jämfört med de som tränat i Structure.

- Dock findes det såklart altid en risiko for at skade sig, uanset hvad du har for sko. Det har at gøre med, hvordan du træner, hvem du er som person, hvordan ofte du træner og andre forhold. Ingen sko garanterer, at du forblir skadefri for evigt. Men du har gode forudsætninger for at bruge React Infinity Run Flyknit, og den er også stadig og vridstyv.

Er Infinity Run en pronationssko?

- Nej, det er en neutral løbesko. Men den brede sulbasen og den øgede mængde skum i sulan giver dig optimalt med støtte og dæmpning. Hvis du har det godt i anklerne, kan du stadig bruge den brede sulan. Plus at ovandelen håller foten på plats. Den øgede dæmpning i skon gør også, at du får en højere densitet i nedsteget.

Nike Infinity Run ovandelFlyknit-ovandelen holder fødderne på plads under hele passet, uanset hvad du har for löpsteg.

Passar React Infinity Run Flyknit virkelig alle?

- Ja! Det er en stadig løbesko, som skal passere alle fødder, uanset om du pronerar - eller ikke pronerar alls. Selvklart er det altid et spørgsmål og tycke og smag også. Er du en meget duktig løber med et utmärkt löpsteg kanske du inte alltid behöver så mycket dämpning och är van att springa i stummare skor. Derimod er det altid godt at skifte mellem forskellige modeller for at hjælpe foden med at genfinde sig selv, når det er nødvendigt. Er du en almindelig motionist, er React Infinity Run Flyknit også et fremragende valg, afslutter André Egilie.

HÄR hittar du Nike React Infinity Run Flyknit för damer.

HÄR hittar du Nike React Infinity Run Flyknit för herrar.

* Nike testede React Infinity Run mot Zoom Structure 22 med hjälp av 256 löpare, kvinnor och män. Løberne sprang over 60.000 amerikanske miles fordelt på 11.000 løprundor under tiden som de trænede for en halvmaraton. En skade defineres som tre udeblivna pass på grund af løprelaterad smärta. "Vi testede den gamle teori mod den nye teori. Den nye teorin, löpare som sprang i React Infinity Run, upplevde 52 procent minskade skador jämfört med den gamla teorin representerad av Zoom Structure 22."

LÄS MER: Bli en snabbare löpare

SHOPPA HÄR: Alle løbesko