Nike Lunar Sculpt - dina nya favoritskor på träningen Image

Nike Lunar Sculpt - dine nye favoritskor på træningen

Älskar du Nike Gratis? Så må du teste Nike Lunar Sculpt! Så her er de farverige skove at træne med.

Nike Lunar Sculpt beskrives som en alsidig træningssko. Vi har fået chancen for at teste dem på gymmet og sat dem på prov både under lågintensiva styrketräningspass och högintensiva gruppträningspass.

Er du, som mange andre, Free-frälst kommer du næsten til at føle dig hjemme med Lunar Sculpt på fødderne. Netop som Free er Lunar Sculpt en meget let model, så du kan ikke skylla på skorna när det känns tungt att göra burpees!

Lunar Sculpt er lavet af såkaldt Lunarlon-skum, som skal mindske trætheden i fødderne under gymnastik, og Lunarlon-mellansula, som giver en blød dæmpning. Det gør, at skorna føles rejäla trots sin lätta vikt. Den gummerede sulan gør desuden skorna til et førstevalg for træning på glatta golv i til eksempel gruppträningssalen.

Ovansidan på skorna är sömlösa vilket gör att de sitter tight och skönt på foten, något som är extra skönt när du till exempel gör box jumps eftersom foten inte glider runt i skon.

Nike Lunar Sculpt - dina nya favoritskor på träningen
Sportamore Magasiner Björkman har trænet i Lunar Sculpt og endda kørt flere pas i linnet Elastika Solid Tank og kompressionstightsen Nike Zoned Sculpt Tight. Læs mere om de to plaggen længere ned i artiklen! Emma Nike Nike

Den største forskel mod Nike Free er, at Lunar Sculpts sula er mindre böjlig. Det gør, at du står stadigt, når du til eksempel gør kettlebellsvingar. Men sulan er tilstrækkeligt fleksibel til at kunne gå til eksempel utfallsgång uden problem og känns inte stel eller osmidig på foten.

Hvis du er en af Nike-bærerne, så ved du, at mærkets skor ofte er noget små i størrelsen. Det gælder også Lunar Sculpt, som også er ganske smala rammer i tårna. Ett tips kan därför vara att gå upp en storlek från din vanliga, så kommer de förhoppningsvis sitta som gjutna på dina fötter.

lunar sculptSportamore sælger Lunar Sculpt i fire farvekombinationer. Hvis du har komplimanger fra fremmede personer om hvilke "knalliga" og "coola" skor du har ska du satsa på dessa i neongrönt, lysgult och knallorange!

Vi har også testet:

Nike Elastika Solid Tank

nike elastikaPerfekt linne til dig, der vil føle dig fri på træningen. Modellen er ekstremt luftig, og dri-fit-materialet gør, at du kan føle dig tør, selv når pulsen stiger, og svettpärlorna bryder frem. Det elastiske bånd på ryggen er en flot detalje. Kombinera med en fin sport-bh och visa dina ryggmuskler!

Nike Zoned Sculpt Tight

tightsHvis du vil have et par tights, er dette dit valg! Tightsen er fremstillet i kompressionsmateriale, der både giver støtte og en flot silkehud. Eftersom de er sømløse, er de, trods det rejäla tyget, väldigt mjuka att ha på sig. Stort plus for den høje midjan! Det gør, at tightsen sidder ordentligt på plads, og det føles som om, at coren får et ekstra støtte. Dock är midjepartiet ganska smalt på grund av kompressionen så om du är mellan två storlekar är det skönt att välja den större storleken.

LÄS MER: Find det rigtige løbesko fra Nike

LÄS MER: Så grymma är Nike Metcon 2 på crossfitpasset!