Nike Superrep Cycle – nya spinningskon för dam och herr Image

Nike Superrep Cycle - nye spinningskoncepter til damer og herrer

Få mere ud af træningspasset på spinningcykler med Superrep Cycle. Her er alt, hvad du vil vide om nye spinningskåle fra Nike!

Hvor glada er vi ikke, når vi får Nikes nye spinningsko på Sportamore? Superrep Cycle er en renodlad spinningsko, som har udviklet sig for atleter i spinningsalen, som vil tage træningen til nye højder.

- Hvis du i dag cykler i et par almindelige skor, så kommer morgendagens spinningpas i Superrep Cycle til at give en helt ny følelse. I stedet for at du bare tramper nedåt og i største omfang bruger rammesida lår så kommer du i stedet kunne få en mere cirkulerende pendling hvor du både tramper nedåt og trækker opad. Det vil resultere i dels en jævnare aktivering af lårmusklerne og rumpa samt även en högre fart med mindre ansträngning, säger André Egilie, produktexpert på Nike.

Superrep Cycle er designet med ventilation og kraftfordeling i fokus. Yttersula har f.eks. en fyldig plastplade for at kunne fordele kraften af hver pedaltag over hele foden. Sulan har også udskæringer for at give ventilation underneden og en ventilerende ovandel i tunn mesh. De to rejäla kardborrebanden på ovansidan låser foten ordentligt i skon.

- Alt for at du skal få den bedst mulige känslan og kraftfördelning över hela foten.

Nike Superrep cycleFästen för att fästa klossarna ingår i köpet, men precis som med alla cykelskor får du köpa klossarna separat. Her finder du Superrep cycle for dam och herr.

Hvordan skal et par spinningskor sidde på foden?

- Når vi taler passform skulle jeg sige, at det er bra med en liten marginal fram vid tårna, anledningen till det är för att du inte vill att skon ska sitta överdrivet tight när du kliver in i spinningsalen, säger André Egilie och fortsätter:

- Skon i sig är väldigt styv i ovandelen. Når du kører et spinningpass, belaster du fødderne meget, og det er ret varmt i salen. Både de faktorerna gør at foden svinger relativt fort. Derfor vil du have lidt rum i skon, uden at den for den delen glappar.

Hvem retter sig Nike Superrep Cycle til?

- Den passer naturligvis alle typer af spinningatleter!

Hvordan finder man spinningskor?

- Det er en sko, som du klikker hurtigt i pedaler, skorna har både SPD og SPD-SL fästen, hvor det førstnämnda (SPD) er det som nästan uteslutande finns på spinningcyklar världen över.

Superrep Cycle i kort træk:

  • Høj andningsförmåga.
  • Jämn kraftfördelning över foten.
  • Rent design.

SpinningskoNike Superrep Cycle har både SPD-SL (de tre øverste trin) og SPD-klossar (de to nederste trin). Men eftersom majoriteten af alle fitnesscentre har SPD-pedaler, er det at föredra.

Så vet du vilka klossar du ska köpa:

Början med att titta i produktbeskrivningen till den spinningsko du är intresserad av för att ta reda på vilken typ av fäste skon har. Der findes tre versioner; SPD, SPD-SL eller fäste för både og (som den her spinningskon har). Hvis du ikke finder information, kan du enkelt liste det ud gennem at kigge under spinningskon.

  • SPD: Funkar endast med kloss som har två skruvar.
  • SPD-SL: Fungerer kun med klosser, der har tre skruvar.
  • SPD och SPD-SL: Funkar lika bra att ha kloss med två skruvar som kloss med tre skruvar.

SPD-pedaler er den almindelige form, der findes på de fleste fitnesscentre. Hvis du bruger de pedaler, som dit fitnesscenter bruger, kan det være svært at ringe og spørge.

SHOPPA HÄR: Cykelskor

LÄS MER: Få ut mer av spinningen med spinningskor