Nike Zoom Fearless Flyknit – så bra är den Image

Nike Zoom Fearless Flyknit - så smart er den

AZoom Fearless Flyknit er en alsidig, dæmpet og responsiv træningssko. Men holder den, hvad den elsker? Så her tyckte vår kvinnliga testpanel om modellen.

Zoom Fearless Flyknit Bionic

Nike Zoom Fearless Flyknit blev en af de bedste træningssko i foråret 2017, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Det er en allsidig sko, der passer til både pass, kortere løpture og styrketræning. Da anvendelsesområdet er så bredt, er tanken, at du skal få meget sko for pengene - og testpanelet holder med.

- Det her føles som en bra val for mig som ikke gärna köper en sko som enbart kan användas till en aktivitet, typ en renodlad lyftarsko. Jeg kunne ha den här på löpbandet utan problem samtidigt som stabiliteten och greppet var tillräckligt bra på golvet vid lite tyngre lyft. Ved højintensiv træning, danspass og cirkeltræning er den perfekt, siger en testare.

Skon er mjuk men stabil och den stickade ovandelen med Flyknit-snörning ger en strumpliknande känsla som verkligen uppskattades av testarna. Känslan är att skon blir ett med foten. Trods en stram pasform bliver det ikke lettere for varma eller svettiga og testpanelen kände sig fräsch under hela passet, även på de lite mer intensiva och svettiga passen.

- Ett plus enligt mig är den smarta snörningen som håller ihop utan att du behöver knyta dubbelknut eller knyta om skorna hela tiden, säger en testperson.

Designmässigt är det här en vinnare som kommer ge många gillande blickar på gymmet, och den nya rosa färgen blev en klar testfavorit. Den er desuden forsynet med refleksdetaljer bag på skon som ikke bare er snygga, utan kan vara bra om du tränar utomhus i det kommande höstmörkret.

Er du sugen på et par? Et tip er at gå op i en halv størrelse, da modellen er ret lille og smal.

Säsongens Zoom Fearless Flyknit fra Nike findes i farverne svart/rosa, svart/vit, vit/blå og rosa. Rekommenderat pris är 1 495 kronor och du hittar dem HÄR.

LÄS MER: Test af træningslinier sommeren 2017

LÄSMER: Lätta löparskor - de fick bäst i test