Nikes mest slitstarka träningssko är här! Image

Nikes mest slidstærke træningssko er her!

En skonyhed, der kombinerer det bedste fra tidligere modeller med den nyeste teknologi inden for træningskor. Her er alt, hvad du behøver at vide om Metcon 4 fra Nike.

Nike Metcon4 giver en fantastisk stabilitet til dig, der træner HIIT, cirkeltræning eller holder på med tyngdlyftning. Det er en alsidig træningssko, som er specifikt designet til funktionel fitness, med høj komfort og gennemtænkte detaljer, som skal gøre højintensiv, hård træning så smidig og behagelig som muligt.

SHOPPA HÄR: Find dine nye skor online

Du som træner i Metcon 3 kommer til at kende igen den stadiga yttersulan med 4 millimeters drop och hälclips som är perfekta vid explosiva övningar som boxjumps, repklättring och mer gymnastiska inslag samt lyfttövningar.

Metcon 4 924593-100.jpg

En sko, der er lige så flot som smart!

Den strumpliknande passform med Flywire-snörning gör fortfarande att skon sitter som gjuten, med meshpartier på både hälen och ankeln för bästa andningsförmåga och komfort. Men den nye Metcon 4 har et kraftigt mønster på sulan, som gør den endnu bedre at træne i, f.eks. ved repklättring. Det er en pålidelig sko til træningspas med mange forskellige øjeblikke, som kombinerer det bedste af to verdener: stabilitet og dæmpning.

Ovandelen av skon har blivit ännu vassare tack vare haptisk 3D-printning, vilket är en form av känselteknik utvecklad för att anpassa sig efter fotens rörelser. Den her opdateringen ger en överlägsen hållbarhet med strategiskt placerad slitstyrka där det behövs, som vid tåboxen och på sidorna, medan andra områden har designats för bättre andningsförmåga. Ett säkert kort för årets tuffaste träningspass!

image001.pngHos os på Sportamore finder du Metcon 4 til damer i en mat rosa farve med vita detaljer, vitt, svart och vitt med neongula detaljer. Herretøjet er i et hvidt design med gråsorte detaljer, røde og sorte. Hele vores udbud af Metcon findes HÄR.

LÄS MER: Lofsan tipsar: Sådan kommer du i gang med træningen 2018

LÄS MER: Vores kompressionstights som er bedst i test!