Nous avons testé : des tentes abordables pour les excursions Image

Nous avons testé : des tentes abordables pour les excursions

Hvad bliver Deres eventyr i denne uge? Vi har testet både et telt til tre personer og et telt til fire personer, der er nemme at pakke ind under ferien!

Du behøver ikke at gå op i bjergene for at få en naturlig oplevelse for hele familien. Vores testpanel er opstillet i to komfortable telte, som er perfekte til at campere nogle enkle nætter, måske i en naturlig zone tæt på hos dig. Kunne et af disse telte være noget for dig, din familie og din portefølje?

ACHETEZ ICI : Nombreux de tentes dans notre gamme

Test : OregonTrail, Tännäs 3

tremanna

Poids : 3,4 kg.

Dimensions : Longueur 315 centimètres, largeur 180 centimètres, hauteur 125 centimètres.

Materiale : Plancher en polyéthylène renforcé et bâtons de tente en fibre de verre résistants.

Nombre de personnes : Trois.

Testpanelets bedømmelse :

Et meget prisvenligt telt, der er perfekt til en aften i skærgården eller på camping. Hvis du er ny i denne type oplevelse i naturen, og hvis du ikke ønsker at bruge for meget af dit feriebudget, er Tännäs 3 et fremragende valg!

- Det er et stort telt til camping tæt på byen, hvor du ikke er for længe. Elle est compacte et peut facilement être jeté dans le hayon de la voiture, ou placé sur le porte-paquet sur le vélo, explique un testeur et continue :

- Dette er dog ikke den type model, som du tager med dig på en lang tur i bjergene, for den er lidt for basal.

Sinon, le panel de test vous recommande de tester la tente à la maison. La tente se compose d'une tente extérieure et intérieure et, contrairement aux tentes que le jury a déjà essayées, les bâtons de tente doivent entrer dans la tente extérieure.

- Hvis de er i det indre telt, kan du fjerne dem og placere dem i det ydre telt. Ici, vous devez d'abord vous mettre entre les nappes, accrocher les pièces ensemble, puis mettre les bâtons, en parler à un testeur et mettre la main sur :

- Ja, og tænk på at åbne mod åbningen, ellers bliver det hurtigt svært!

Dette telt er bedst egnet til weekendture, hvor du ikke opholder dig mere end en eller to nætter på samme sted. I forhold til størrelsen er der tale om et normalt telt til tre personer - ret rummeligt og med plads til nogle tasker uden på det indre telt.

- Si vous mesurez plus de 180 centimètres, je vous aurais plutôt recommandé d'acheter la tente pour quatre personnes, explique un testeur, qui est lui-même d'accord avec la description.

Enfin, la tente extérieure est imperméable avec des coutures scellées. Men det indre telt har også moustiquaires, som er de vigtigste. Trods dette er den største fordel ved teltet dets lave vægt og dets pris. Portefeuille clair convivial!

Test: Oregon Trail, Hamra 4

fyrmannatält

Vægt: 4,0 kg.

Dimensions : Longueur 335 centimètres, largeur 250 centimètres, hauteur 125 centimètres.

Materiale : Telt extérieur en tissu de nylon avec coutures scellées, revêtement de sol en polyéthylène renforcé et bâtons de tente en fibre de verre résistants.

Nombre de personnes : Fire. Hvis gruppen derimod består udelukkende af børn, kan du have næsten to gange flere.

Testpanelets dom :

Et andet telt, der fungerer bedre i forbindelse med korte trajets i bymiljøet. Un très bon choix budgétaire, explique le panel de test. Desuden er der mere plads her end i teltet til tre personer, og ikke til en pris, der er meget højere.

- En plus de pouvoir s'allonger sans problème, nous avons également de la place pour tous les joints, le sac isotherme et les jouets de natation pour enfants dans l'auvent, explique un testeur.

Le grand espace pour l'emballage est un énorme avantage pour la famille des enfants, mais a également ses avantages pour les fêtes plus petites ou plus grandes. Testpanelet siger, at teltet er velegnet til alle, den pneumatiske madras og teltlampen til to personer, til halvdelen af et team (hvis du har flere små ting på lager).

- L'assemblage est facile une fois les phalanges rentrées. Som det sidste forsøg er det lettere at sætte de indvendige og udvendige taster sammen og skubbe til dem. De to tønder fungerer bedre i de situationer, hvor de ikke behøver at være pakket ind og vist frem alle dage, forklarer en tester.

I det indre telt er der to lommer til den bærbare, en på hver langside. Desuden er teltet beskyttet mod fugt og regn, takket være de skællede overflader. Det gør det til et fremragende valg til øhavet og campingture med lidt uklare vejrprognoser.

- La teltet til fire personer er lidt mere tungt end til tre, men når man tænker på den ekstra plads, som du får, er det ikke så svært. Især hvis du er stor, kan de 20 centimeter ekstra gøre en stor forskel, forklarer en tester.

- Je suis complètement d'accord. Og hvis du kører på cykel eller tager bilen tæt på campingpladsen, bliver den ekstra vægt ikke bemærket.

ACHETEZ ICI : Voir toutes les tentes à Sportamore

LIRE LA SUITE : Fremragende guide! Trouvez le bon sac de couchage pour la randonnée