Nouvelle Reebok Nano X - aussi polyvalent que vous Image

Nouvelle Reebok Nano X - lige så polyvalent som dig

Nu lancerer Reebok den nye Nano X for at fejre 10-års jubilæet for skomodellen. Det er også sådan, at vores testpanel har vurderet, at CrossFit-skoen er sat i drift. Voici tout ce que vous devez savoir.

CrossFit-sporten fortsætter med at vokse. C'est une forme d'exercice populaire que tout le monde peut exercer, vieux ou jeune, élite ou faire de l'entraînement. On dit généralement que CrossFit signifie une gamme constamment variable de mouvements fonctionnels effectués à haute intensité. CrossFit omfatter ikke andet end de bevægelser, som vi har praktiseret siden antikken: sauter, grimper, soulever, traîner, pousser, courir, lancer og så videre.

ACHETER MAINTENANT : Nano X pour femmes et hommes

Siden 10 år har Reebok tilbudt forskellige versioner af Nano, en sko til alle CrossFit-entusiaster, der ønsker at blive bedre til at træne. Uanset om det drejer sig om at udføre tunge belastninger, øvelser til at øge hjertefrekvensen eller gymnastik, er Nano et oplagt valg. Maintenant, la dernière version de la chaussure roule en stock - Reebok Nano X.

nano x produktbild La nye Nano X de Reebok er chaussure CrossFit ultime med flere mises à jour og convient également à ceux qui s'entraînent a la salle de sport.

Quoi de neuf avec Nano X ?
- Nano X er den mest komplette Nano-sko i dag, og måske endda den mest komplette træningssko, der nogensinde er lavet, siger Emmelie Hermansson, produktchef hos Reebok og fortsætter:

- Den er lavet med en mere fleksibel og strækbar fiber (en ny type Flexweave) for bedre stabilitet, tilpasning og komfort. Desuden har skoen en ekstra tyk EVA-mousse, der giver en bedre første fornemmelse, når du sætter foden på den, og skoen har et design, der giver en perfekt vedhæftning, uanset om du løber, løber eller træner.

nano x tjej sitter Nano X har et nyt, mere fleksibelt skaft, der giver bedre stabilitet, justering og komfort.

La forskel mellem Nano X og de tidligere modeller

Ikke kun den øverste del af Nano X er mere fleksibel, men den har også en bedre ventilation takket være et netmateriale. Derudover er den også blevet udstyret med nye, lettere snore for at give en mere let fornemmelse - alt sammen for at du kan præstere på toppen. Som nævnt tidligere er semelle udstyret med en mousse EVA plus tæt for en bedre første fornemmelse og en adhérence optimal til entraînement en force og til des intervalles de course, men det er ikke det eneste, der er nyt. Le talon monte également plus haut et est fait de mousse très douce et dense. Som de foregående modeller er Nano både fleksibel og stabil, hvilket du har brug for, når du træner funktionelt med polyvalente bevægelser.


- Nano X er endnu mere polyvalent end de foregående modeller. De seneste opdateringer er baseret på kommentarer fra CrossFit-praktikere, men også fra traditionelle gymnaster, hvilket gør skoen velegnet til flere typer træning og giver endnu bedre præstationer.

HVILKEN TRÆNINGSTYPE er bedst med NANO X?
- La Reebok Nano X er den bedste Nano- og træningssko, der nogensinde er lavet, og den passer lige godt til en crossfit-amatør som til en person, der træner i sportshallen flere gange om ugen.

ACHETEZ ICI : Nano X til kvinder og mænd

LIRE AUSSI : Les conseils du coach : comment rester motivé(e) en s'entraînant depuis chez vous