Nu gör Blacc en mammakollektion! Image

Nu gør Blacc en mammakollektion!

Grattis alle blivande mammor! Nu findes Mama by Blacc, prisværdigt træningsudstyr til dig, som er gravid.

Blacc har netop sluppet sin første mammakollektion, Mama by Blacc. Det er de mest populære produkter fra Blacc, som er omgjorda til mammakläder. Kollektionen indeholder to forskellige modeller på tights, half zip-tröja, t-shirt og linne.

- Kollektionen er til kvinder, som vil kunne fortsætte med at være aktive, selvom de er gravide. Tanken med Mama by Blacc er, at du som blivende mor skal kunne træne i trendiga och snygga plagg till en bra prispunkt, säger Lovisa Greisz, product manager på Blacc.

Hvis du køber almindelige strømpebukser, som ikke er tilpasset graviditet, men i en større størrelse, end du plejer at ramme sømmen i midjan altid midt over maven, hvilket ikke er bekvemt.

Det, der udmærker mammakläderna, er, at plaggen har mjuka sömmar och att du får plats med gravidmagen. På tightsen er sömmen framtill lågt skuren, så att den hamnar under magen. Sedan har tightsen en jättehög linning som du drar över magen så att tightsen sitter på plats samtidigt som de är mjuka och rörliga.

- Kollektionen findes i størrelserne XS til XL, og du kan da vælge din almindelige størrelse. Tightsen passer til alle typer træning, og du kan have dem fra det, at du er nygravid, for så kan du vika ned kanten på byxorna, tipsar Lovisa Greisz.

blacc momPsst! Hold koll på Sportamores Instagram for en kul tävling i samband med Mama by Blacc.

Samme sag gælder topparna i kollektionen. Sömmen på linnet hamnar över magen och t-shirten är rynkad på sidan så att det finns gott om tyg som kan täcka magen. Mama by Blacc har samme print som på resten af kollektionen, så du kan matche mammaklæderne med det øvrige sortiment.

- Vi bestämde oss för att göra en mammakollektion eftersom vi märkte att det fanns en efterfrågan hos våra kunder. Vi laver træningsklæder til en lidt lavere pris, hvilket passer godt, fordi det ikke er rimeligt at lægge 1.000 kroner for et par tights, du bare bruger i nogle måneder. Vores ambition er at gøre træningsklæderne til gravide tilgængelige for flere.

Et plagg, som er værd at spane i lidt ekstra i kollektionen, er den langarmede trøje.

- Den er superskøn at have, når du går op eller er ude og powerwalkar under hösten, om du har lite svårt att stänga jackan. Det er lige så sjovt som at slappe af på en yogan eller som overdragelsesstrømme på vejen til og fra fitnesscentret.

I forbindelse med kollektionslanseringen indleder Blacc også et samarbejde med appen StrongMom. Hvis du handler tøj fra Mama by Blacc, får du gratis adgang til appen indtil den sidste september.

- Appen er et kæmpe værktøj for dig, der vil have inspiration til, hvordan du kan fortsætte med at træne, når du bliver gravid.

Blacc MomI forbindelse med at mammakollektionen slipper indleder Blacc et samarbejde med StrongMom.

SHOPPA HÄR: Hele kollektionen fra Mama by Blacc

LÄS MER: Vi tester yogakollektionerne fra Blacc