Nu har Casalls Sculpture tights blivit squat proof Image

Nu har Casalls Sculpture tights blevet squat proof

Sculpture er en af Casalls mest elskede tightsmodeller. Nu har favoritten finjusterats - her er alt, hvad du vil vide om nye, forbedrede Sculpture-tights.

Du som træner i et par Sculpture tights vet hur grymma de är. De er sköna, snygga och stretchiga samtidigt som de ger bra support. Desuden holder de formen vask efter vask. Så hvorfor ændre et vindende koncept?

- Vi stræber altid efter at forbedre vores produkter, så når vi hørte, at Sculpture tightsen kunne opleves lidt gennemskinlig begyndte vi genast at se på, hvordan vi kunne forbedre dem, siger Malin Källström, som er teknisk designer på Casall.

Hun fortæller, at de nye Sculpture-tightsen har fået et andet tyg over rumpan med en meget tät konstruktion som inte blir det minsta genomskinligt. Resultatet: helt squat-säkra tights.

- Det her materiale føles lidt "matigare" og er ikke fuldt så fleksibelt som vores Sculpture-materiale, så vi valgte kun at bruge det nye tætsiddende materiale over rumpan og baksidan af låret. Det gør at tightsen har samme känsla som tidigare, men man behöver inte oroa sig för att tightsen ska vara genomskinliga när man rör sig under träningen.

03_Low Waist_Casall_025.jpgNya Sculpture-tightsen fra Casall har fået en squat-säker baksida. Det er de ultimative tights, der fungerer til al slags træning.

Tightsen har præcis som förut mycket lycra i sig, vilket ger en flexibel känsla. Tack vare att Casall använder en lycra av hög kvalitet återhämtar den sig också väldigt bra och ger en lätt kompressionseffekt. De her sedan tidigare älskade egenskaperna tillsammans med det nya, täta tyget över rumpa och baksida lår har resulterat i de ultimata träningstightsen. Det er Sculpture 2.0!

Vil du helst bare have en enkelt par tights, er nye Sculpture et sikkert valg. Det er uden tvekan træningsgarderobens lilla sorte som funkar när som helst, var som helst: på gymmet, yogan, söndagspromenaden eller hemma i soffan.

- Jeg bruger min skulptur til al min træning. Jeg yogar i dem vilket kräver bra rörlighet. Jeg dyrker også hot yoga i dem, fordi materialet bevarer samme lethed, selv når det bliver blødt, og ikke alt bliver så tungt, som mange materialer bliver, når de bliver blottede. Jeg træner og springer også i dem, og så er det skønt, at de sidder stramt og har den der lilla kompressionskänslan. Jeg har surfet i min skulptur, og det var virkelig sjovt!

Klik på HÄR, hvis du vil købe de nye, squat-säkra Sculpture-tightsen fra Casall.

SHOPPA HÄR: Vores udbud fra Casall

LÄS MER: Bäst i test! Sport-bh:ar med meget støtte

LÄS MER: 3 anledningar att älska Casalls nya korkserie