Nu kan du träna barre med Les Mills! Image

Nu kan du træne barre med Les Mills!

Træna balans, styrka, stabilitet och rörlighet under 30 minuter på ett balettinspirerat sätt. Vi har testet den nye Les Mills Barre!

Nye Les Mills Barre er en træningsklasse inspireret af balettræning. I løbet af 30 minutter får du en dansende gennemkörare af kroppen kombineret med ekstra styrka på matta och med hantelövningar.

- Hvis jeg skulle beskrive Les Mills Barre med tre ord, ville jeg sige roligt, udfordrende og inspirerende, siger Lena Holmberg, Les Mills Nordic marketing director.

Du behøver ingen forkundskaber i baletten for at kunne være med, men hvis du danser baletten, så kommer du til at kende igen mange af øvelserne. Klassen er kort og rolig, en perfekt pause fra jobbet under lunchen, eller noget at gå på med kompisarna när fokus ligger på rolig träning.

- Det her er et godt supplement til andre træningspas, som for eksempel Bodypump. I Barre får du chancen for at styrke din krop gennem graciøse bevægelser og samtidig træne din bevægelighed op på et roligt niveau.

barreDu er barfota under klassen og har vanliga träningskläder på dig.

Under klassen kender du, hvordan du får arbejde med hele kroppen, ikke mindst mage og rumpa. Samtidig får du en lille koordinationsutmaning, men klassen er opbygget på en sådan måde, at alle dele begynder på et grundniveau, siden adderas svårare och svårare moment. Du behøver ikke haka på de svåraste snurrarna om det känns jobbigt, utan kan stanna på den nivå som passar dig för dagen.

- Det er let at hænge med under passet, eftersom instruktørerne giver tydelige instruktioner. En vis koordination kræves, men det er let at hænge med, selv om det er første gang. Ju fler gånger du testar desto lättare blir det och du kan ta ut rörelserna ännu mer.

Klassen fokuserer på både små kontrollerede bevægelser og store graciøse kombinationer. Resultatet, du får af Les Mills Barre, er stærkere bålmuskulatur og øget kropskontrol. Men vigtigst af alt: Du har kul under tiden!

les millsLocka fram din inre ballerina!

Her kan du træne Les Mills Barre

  • Nordic Wellness Östermalm
  • Norrtälje Träningscenter
  • Flere centre tilkommer hele tiden!

LÄS MER: Höstkollektionen fra Reebok Les Mills har landat