Nya Adidas UltraBoost X är här! Image

Nye Adidas UltraBoost X er her!

Er du en kvindelig løber, som gerne springer langt og ofte? Så kommer du til at elske Adidas UltraBoost X, den seneste version af UltraBoost, som er særligt udviklet til kvinder.

Den nye løbesko UltraBoost X har de samme tekniske kvaliteter som UltraBoost, men den er udformet til en kvindelig løbesko. Gennem at analysere kvinders løbesteg og hvordan de bevæger sig under et løppas, har Adidas udviklet en løparsko, som skal give maksimal støtte samtidig med, at den giver plads til styrke og spænst i steget.

- Dette gør UltraBoost X til den mest innovative og tekniske løbesko, med det mest slanke og nätta design som går at finde på markedet for kvinder. Vi ser virkelig frem til lanceringen og til at kunne tilbyde en unik oplevelse for kvindelige løbere og give dem muligheden for at udvikle deras löpning, siger Sandra Essesjö, nordisk PR manager på Adidas.


Ultra Boost X.jpg

Skon klarar av samma distanser som UltraBoost, det vill säga ända upp till maratondistanser, och riktar sig till passionerade löpare och kvinnliga atleter som springer regelbundet.

Mellansulan i 100 procent boost ger grym stötdämpning och en lätt känsla som snabbt för dig framåt. Sulan er særligt indrammet for at klare alle underlag og vejr, og Primeknit-tyget i ovandelen har forskellige tætheder, som giver forskellige støtte rundt om foden. Hålfoten har til eksempel en ekstra trådtæthed og støtte, mens tådelen er mindre tæt for mere fleksibilitet og større andningsförmåga.


ultraboost xNya Adidas UltraBoost X finns i aprikos/svart och svart - och du hittar dem HÄR.

LÄS MER: 5 styrkeövningar för löpare