Nya badkollektionen från Wyte är här! Image

Den nye badkollektion fra Wyte er her!

En badkollektion - fire forskellige stilarter. Hvad vælger du i sommer? Her er badetøjsnyhederne fra Wyte.

Nye badkollektioner fra Wyte findes både til dam, herre og barn og er tænkt til at passe alle forskellige smaker, kroppsformer og plånböcker. Du kan selv mikse og matche, hvad du har lyst til, og desuden kan du fuldende dit look med tunika og tofflor. Nytt för i år att är att Wyte även släpper ett set med strandtennis, perfekt för dig som blir rastlös av att ligga ner under ett parasoll en hel dag!

SHOPPA HÄR: Hele udbudet fra Wyte

- Vores badkollektion er opdelad i olika teman. Første del, som vi slap tidligere under våren, hadde ett marint tema med mycket rött och blått. Den anden del havde influenser fra Marocko med fine mønstre. Den tredje del, vi slipper nu, er lidt mere girly og har massor af glassiga pasteller. Sidste del kommer lidt senere i maj, og de plaggen doftar surf og sommar, sigerErika Adolfsson, produktekspert på Wyte.

wyteHanna Modig viser den fantastiske overdel Hailey og den matchende underdel Linette.

Hvad er det absolut mest trendy plagget i kollektionen?

- Baddräkten Jolanda som er bredrandig med lodräta linjer er absolut trendigast og min personlige favorit. Så flot at matche med et par jeansshorts!

Hvad savner jeg ikke?

- Det blåvita marockanska printet! Det findes både på to forskellige overdelar som du kan matcha antingen med en underdel i samma mönster eller en enfärgad trosa som också finns i kollektionen. Overdelar där är så fina att du kan ha dem även när du inte ska till stranden, de är mer än bara badplagg. Går at styla med shorts, kjol eller en matchande tunika som vi också har i kollektionen.

WyteDet blåvita mönstret med influenser från Marocko finns även på badbyxor. Foto: Pavel Maira

Hvad har du fået af nyheder i år?

- Badkläder för tjej och kille i storlek 134-164, som dessutom matchar snyggt med vuxenkollektionen. Nu kan ni matcha hela familjen! Dessutom har vi släppt ett strandtennis-set.

Hvordan er badkläderna i størrelse?

- De er normale i størrelsen, så tag din almindelige størrelse. Hvis du ser og ligger midt i to storlekar, vil jeg anbefale dig at tage den mindre.

LÄS MER: Spetsdrömmar i Wytes nya underklädeskollektion

LÄS MER: Hållbara basfavoriter i Wyte bæredygtig kollektion