Nya löparskon Saucony Freedom 3 är här Image

Ny løparskon Saucony Freedom 3 er her

Lander du på mellem- eller framfoten? Så er den nye løsning Saucony Freedom 3 med 4 millimeters drop något för dig!

Har du sprunget i Sauconys løparskor tidligere kommer du glädjas åt att den neutrala skon Freedom precis lanserats i ny upplaga. Den tredje version af skon findes i skrivande stund hos os på Sportamore og vi har taget hjælp af Sauconys produktekspert Agne Karlsson for at tage reda på varför du borde klicka hem skon.

SHOPPA HÄR: Løbeudstyr fra Saucony

- Freedom 3 er en lettere og mere fleksibel løbesko end årets succes Saucony Triumph 17, som har vundet alle tests denne gang i eksempelvis Runners World Editors Choice og Testfakta, siger Agne Karlsson.

Den nye skon er opbygget på samme måde som Triumph 17, men har en lavere sulhøjde (27,5/23,5 millimeter sammenlignet med Triumph 17, som har 33,5/25,5). Freedom 3 har også et lavere fald på 4 millimeter mod Triumph 17 som har 8 millimeter.

- Den har desuden fået en ny hælkappe for øget pasform og stabilitet. Men den største nyhed er, at skon har en helt ny mellansula.

Saucony Freedom Iso 3Freedom 3 er en neutral løparsko, som findes for både dam og herr.

Saucony den har et langt ben i kanten, når den kommer til at kæmpe, med sit eget materiale, som ikke påvirkes af hverken kyla eller varme, og som holder samme form kilometer efter kilometer. Nya Freedom 3 har, sammenlignet med föregångaren Freedom Iso 2, fået en videreudviklad dæmpning bestående af nya PowerRun+. Dæmpningen er 28 procent lettere og fem procent mere stødabsorberende end tidligere, med andre ord markedsføres netop nu det mest energigivende materiale.

- Du kender igen fleksibiliteten og følgesamheden fra Freedom Iso 2, som giver foden fuld bevægelighed fra isætning til fraskjut. Også ovandelen med sit elastiske net, der gør, at skon sidder som en stump på foden, er tilbage.

Til dig, der vil ændre din løbeteknik

Freedom 3 tilbyder en optimal frihedskänsla og passer til både tempo- og distansträning. Den retter sig mod at drive en løber, der er i stand til at udføre sin primære træning, eller en løber, der vil ændre sin løbeteknik.

- Dels passer skon väldigt bra för löpare med mellan- och framfotsisättning men den gör sig även bra som en teknikträningssko för att komma ned på mellanfoten och få ett skonsammare löpsteg. Eftersom skon har ett lågt drop är det lättare att förändra sin löpteknik och få in foten under höften när du springer och på så sätt gå från hälisättning till mellanfotsisättning, säger Agne Karlsson och fortsätter:

- Hvis du har en tydelig sundhed, vil jeg ikke anbefale Freedom 3 som en mængdetræningssko, fordi sulthøjden er lavere end f.eks. Triumph 17, som er et bedre alternativ.

LÄS MER: De 3 mest almindelige billedbehandlinger ved løbsafvikling

Saucony Freedom Iso 3Den nye løbeseddel fra Saucony er en hyggelig sko med meget støddæmpning.

Har du ret til at løbe og er en mellem- eller framfotslöpare kan du bedriva all form av löpträning i Freedom 3.

- Låg vikt i kombination med riktigt mycket dämpning och enerigiåtergivning skapar en riktigt roligt löpupplevelse!

Löparskorna du borde ha i din garderob:

  • En tävlingssko om du är intresserad av att delta i lopp. Nye serier Endorphin med skor som Endorphin Pro og Endorphin Speed som lanseras under sommaren 2020 är ett tips.
  • En trailsko til at passere off road. Modellen Peregrine 10 er en underbar trailsko, der fungerer på de aller fleste underlag og har en rigtig bra responsiv dæmpning. Finns för dam och herr.
  • Nya Freedom 3 for både mängdträning och tempopass.

SHOPPA HÄR: Vores totale udbud af løspartikler

LÄS MER: Hvilken størrelse skal jeg have på mine løsparker?

LÄS MER: Derfor behøver du forskellige typer af løparskor