Nya Nike Zoom Fearless Flyknit är här! Image

Ny Nike Zoom Fearless Flyknit er her!

Leder du efter en træningssko, der er bæredygtig, responsiv og alsidig? Så er nye Nike Zoom Fearless Flyknit noget for dig.

En af de allerbedste træningssko i foråret 2017 er den nye Nike Zoom Fearless Flyknit. Hvis vi skulle beskrive den med tre ord, ville vi sige dämpad, responsiv och allsidig.

- Nike Zoom Fearless Flyknit er perfekt at have med i træningsbagen, hvis du ikke er helt sikker på, hvad du skal gøre i fitnesscentret. Skon är flexibel i framfoten och har en mjukare dämpning än många andra träningsskor, så du kan springa kortare pass på löpbandet, gå på pass eller göra lättare styrkeövningar i dem, säger Stine Tomb, produktspecialist på Nike.

Hvilken type træning er den her træningskon ikke så god til?

- Gør du tunge løft eller øvelser, som kræver en slidstærk ovansida, som repklättring eller bearcrawl, så er Nike Metcon 3 et bedre valg.

Hvordan er den i størrelse?

- Ovandelen er i Flyknit og derfor former den sig bedre efter fødder end traditionelle ovandelar. Trods det skulle jeg sige, at den er omtrent en halv størrelse mindre end til eksempel løparskor, men det beror på, hvordan dine fødder ser ud. Har du smala fötter kan du nog hålla dig till din vanliga stolek, annars kan du behöva gå upp lite i storlek.

Hvad tror du, jeg vil sige om min Nike Zoom Fearless på bedste vis?

- Brug dem bare indendørs og tvätta dem inte i tvättmaskinen. Torka av dem med en trasa och kallt vatten om du måste. Eftersom ovandelen er stickad er annars risken att de krymper. Dampen bliver også dårligere om den udsættes for høje temperaturer, så undvik även torkskåp. Stil skorna utomhus om de behöver luftas.

nike air zoom fearless flyknit
Nya Nike Zoom Fearless Flyknit finns i svart, blått, vitt och vitt med koralldetaljer.

LÄS MER: Nya Nike Metcon 3 är ännu mer mångsidig