Nya Nike Air Zoom Pegasus 33 är här! Image

Ny Nike Air Zoom Pegasus 33 er her!

Nike Air Zoom Pegasus er en utrolig omtykket løbesko. Nu er den nyeste version her - med opdateringer, der gør løparskon endnu bedre.

Pegasus er kendt for at være en bra allround-sko, som er omtyckt af löpare på alla nivåer oavsett om de springer mest distans eller intervaller. Den nyeste i rækken er Nike Air Zoom Pegasus 33, som er opdateret fra sin föregångare på flera sätt.

- Den største forskel er, at den nye skon har zoomkudde både fram og bak, til forskel fra föregångaren. Dette for at skon ska vara mer responsiv, vilket ger en bättre känsla samt kvickare steg. Også ovansiden er opdateret, siger Björn Claesson på Nike.

Hvordan skulle du beskrive Pegasus 33 for nogen som aldrig sprungit i skon?

- Pegasus er en klassisk løbesko fra Nike, som har været i sortimentet siden 1983. Den er perfekt til dig, der skal købe løbesko til første gang, men er sikker på, hvad du skal have, men passer også til den mere erfarne løbesko, der vil have en hurtig allroundsko. Det er altså en sko, der passer til alle niveauer og desuden er velegnet til både afstandspas og kortere, hurtige pas.

Hvorfor er Pegasus en så omtykket løparsko?

- For at den er meget smuk, passer mange typer af løb og konstant forbedretras samt at de er snygga på foten. Dessutom väldigt prisvärd!

Hvilken type løbesko passer den her skon til?

- Alle typer af løbere, men givet at den er en del af vores fast-silo (kategori med snabba löparskor reds.anm) så lämpar den sig bättre för de som vill ha en responsiv sko som känns kvick. Den egner sig også bedst til de med neutralt løbesteg.

pegasus 33HÄR hittar du nya Pegasus på Sportamore!

LÄS MER: Derfor har vores kunder testet Nikes løbesko