Nya Reebok Nano 9.0 – Den enda träningssko du behöver Image

Nya Reebok Nano 9.0 - Den enda träningssko du behöver

Åren har ikke gjort træningskon Nano dårligere! Her er den nionde oplagan af Reeboks populära och mångsidiga CrossFit-sko.

Reeboks træningssko Nano har en fin alder og er stadig en af markedets mest populære modeller. Nu har den trillet ind hos Sportamore i en ny, opdateret version, som gør sig perfekt til blandt andet tunge løft, repklättring og korte sprintere. Så her tycker testpanelen om dam- respektive herrskon.

Nano 9.0, Reebok (DAM)

Nano 9 dam

Størrelse & pasform: Både herrer og damanelen konstaterer hurtigt, at Nano er lidt stor i størrelsen, både i sammenligning med de tidligere oplag af samme sko, men også sammenlignet med det øvrige sortimentet fra andre mærker. Desuden er Nano 9.0 ekstremt bred i framfoten.

Grepp: Det er netop her, du vil, at det skal føles, når du laver burpees og andre højintensive øvelser i boxen. Nano får full poäng av dampanelen for sitt fäste!

Komfort: Ligesom tidligere versioner af skon er også Nano 9.0 superskøn, men det klistrer lidt i øgat, at passformen i framfoten er så bred. Hvis du har smala fødder, er der en vis risiko for, at du kan komme til at halka omkring.

Fleksibilitet: Hvis du f.eks. laver burpees, er det A og O, hvis du har en træningssko, som du kan samarbejde med. Sulan i Nano 9.0 er visserligen hård i till exempel hålfoten, men vid tåspetsen går den att böja så du slipper känna dig onödigt stel.

Stabilitet: Hälkappan på Nano 9.0 er både høj og ekstremt stabil. Det muliggør tunge løft, hvor du vil kunne stole på, at materialet ikke får dine fotleder til at wobbla under tyngden. Ligesom tidligere modeller er sulan på Nano 9.0 også godt tiltagen i bredden, fra häl til tå. Det er med andre ord intet problem at udføre utfallssteg stabilt og kontrollerat.

Stötdämpning: Det, der gør CrossFit til en så udfordrende sport i skabandet af ret udstyr, er, at du både skal kunne løfte tungt, springa korta distanser och hoppa upp på lådor. Derfor er støddæmpningen mindst lige så vigtig som stabiliteten, men Nano 9.0 står sig bra her også.

Sammanfattning: Nano 9.0 er virkelig lavet til CrossFit - både bogstaveligt talt og i praksis. Den brede, fleksible sulan er det store utropstecknet. Det burde næsten være muligt at skabe en så her mångsidig träningssko. Ved hålfoten är yttersulan extra hög och räfflad, så att du ska kunna få bra grepp när du klättrar i rep. Greppet som helhed er som altid et af højdepunkterne hos Nano-familjen, også om en i dampanelen også anser så her:

- Förutom att skon ärligt talat är FANTASTISKT skön, är den faktiskt riktigt snygg också. Nano 9.0 er virkelig en fullpoängare! Jeg elsker den!

Nano 9.0, Reebok (HERR)

Nano 9 herr sv

Størrelse & pasform: Også herrpanelen menar att Nano 9.0 är stor i storlek, och det är möjligt att den extra breda passformen är boven i dramat. Testa därför att gå ned en storlek eller beställ hem flera par om du är osäker. De som ikke passer går altid at sende tilbage.

Grepp: Præcis som damerna er herrarna i panelen i stort sett helt lyriska över skons fäste. Bliver ikke orolig om du hører et klistrende lyd for vart steg du tar, som om du klivit i något kletigt - det är bara greppet som gör vad det ska.

Komfort: Materialet i skons mellansula er mjukt og väldigt väldämpat, trods at yttersulan er af det hårdare slaget. Det gør det her til en superskøn træningssko allerede fra første pas. Det kræver en meget lang investeringsperiode for at få det hele til at gå op i en højere enhed, sådan som det kan gøres i andre modeller.

Fleksibilitet: For at være en så stabil sko som Nano 9.0 er, anser herrpanelen at den virkelig overraskar når det gælder fleksibilitet. Det er nødvendigt i alle øvelser, hvor du vil føle dig smidig.

Stabilitet: Hvis du leder efter en mangeårig træningssko, som går at løfte i, men samtidig ikke vil gå på kompromis med fleksibiliteten, er det her ret værd. Herrpanelen ger Nano 9.0 full poäng för hur stadigt du står i den.

Støddæmpning: Også herrpanelen er förvånansvärt charmade av stötdämpningen i skon, men de vill ändå lyfta ett litet varningsfinger. Det er mere materiale inuti skon än själva sulan som dämpar och det kan vara värt att ta en funderare över vad som händer efter några månaders bruk, när innermaterialet gång på gång pressats samman.

Sammanfattning: Det spiller ingen rolle, om du er gammel i gamet og har testet mange andre CrossFit-skor før den her, du kommer ikke til at blive besviken. Nano 9.0 møder alle høje krav! Det vigtigste ved skoen er, at den på et næsten umuligt vis giver god styrke, dæmpning, fleksibilitet og stabilitet på samme tid. Herrepanelet er ikke helt så lyrisk, som damerne er, meget på grund af hvor knæpigt det er at få til ret størrelse og at bredden ikke passer alle fødder. I ret størrelse og en pasform som sidder klockrent har de däremot inget annat än lovord att ge:

- Nano 9.0 gør det, som jeg altid tænker, at en Nano skal gøre. De her kommer brugt hver gang det er træning med flere forskellige øjeblikke!

LÄS MER: CrossFit-ordliste: Lær dig prataCrossFit.

SHOPPA HÄR: Alle farver af Nano 9.0 til damer og herrer

SHOPPA HÄR: Hele vores udvalg af træningssko