Nya Reebok Nano X – lika mångsidig som du Image

Ny Reebok Nano X - lige mångsidig som du

Alla som gillar högintensiv träning vet att Nano är en trogen vän att ha på fötterna. Nu firar Reebok at skon fyller 10 år genom att släppa Nano X. Här är allt du behöver veta.

Sporten CrossFit fortsætter med at vokse. Det er en populær træningsform, som alle kan dyrke, gammel som ung, elit som motionär. Man plejer at sige, at CrossFit betyder et konstant varierande af funktionella rörelser utförda med hög intensitet. I CrossFit indgår i stort sett bare rörelser som vi hållit på med sedan urminnes tider: hoppa, klättra, lyfta, släpa, knuffa, springa, kasta och så vidare.

SHOPPA NU: Nano X til dam og herr

Reebok har under ti års tid levererat olika versioner av Nano, en sko för alla som vill ha det bästa av det bästa på träningen. Hvis det gælder tunge løft, pulshöjande övningar eller gymnastik är Nano ett självklart val. Nu triller den seneste version af skon ind i lageret - Reebok Nano X.

nano x produktbildNya Nano X från Reebok är den ultimata träningskon med flera uppdateringar.

Hvad er nyt med Nano X?
- Nano X er den mest komplette Nano-skon hidtil, og måske også den mest komplette træningskon nogensinde, siger Emmelie Hermansson, produktansvarlig på Reebok og fortsætter:

- Den er opdateret med en mere fleksibel og stretchig ovandel (en ny type af Flexweave) for bedre stabilitet, pasform og komfort. Ud over det er sulan forsynet med et tæt EVA-skum for en bedre første følelse, når man sætter sig i foden, og designet på sulan giver et perfekt greb uanset om du skal springe, løfte eller styrketræne.

nano x tjej sitterNano X har en ny, mere fleksibel ovandel for bedre stabilitet, pasform og komfort.

Kompetencer på Nano X og tidligere modeller

Ovandelen på Nano X er ikke bare mere fleksibel, den har også fået en bedre ventilationsförmåga tack vare ett material i mesh. Derudover er den også opdateret med nye letvægtssnore, så den giver en lettere følelse - alt sammen for at du skal kunne præstere på toppen. Sulan er, som tidligere nævnt, udrustad med et tæt EVA-skum for en bedre første følelse og optimalt greb ved både styrketræning og løbeintervaller, men det er ikke det eneste, der er nyt. Hälkappan går desuden højere op og er lavet i supermjukt, tätt skum. Præcis som tidligere modeller er Nano både fleksibel og stabil, hvilket er det, du behøver, når du udøver funktionel træning med mangesidige bevægelser.


- Nano X er endnu mere alsidig end tidligere modeller. Opdateringerne er baseret på feedback fra CrossFit-udøvere, men også traditionelle gymutøvere, hvilket gør, at skon passer til flere sorters træning og har endnu bedre ydeevne.

FOR HVILKEN TYPE TRÆNING ER NANO X BEDST?
- Reebok Nano X er den bedste Nanoskon og træningskon nogensinde, og passer lige så godt til den inbitna CrossFit-älskaren som personer der træner på gym nogle gange i veckan.

SHOPPA NU: Nano X for dam och herr

LÄS MER: CrossFit-ordlista - lär dig "prata CrossFit"