Nya sulorna gör Timberlands kängor ännu skönare Image

Nye sulorna gör Timberlands kängor ännu skönare

Grattis alle Timberland-fans! Den nye sul-tekniken SensorFlex er endnu bedre her og gør det endnu skønnere, lettere og lettere at føle sig hjemme.

For många är en stadig känga ett måste på vintern. De stabile skind gør ikke bare, at du står stadigt trods sne og halka, de er også stilrene klassikere, som passer til det meste i garderoben. Timberland det er et skomærke, som er kendt for sine halvhøje børn med en rund tå. I år har de lanceret sin nye sul-teknologi, som de har døbt SensorFlex, og som er et alternativ til Timberlands klassiske gummisulor.

SensorFlex-sulan tog tre år at udvikle, og resultatet er en blød fremstilling i EVA-skum, som både tilbyder dæmpning og fleksibilitet. Det betyder, at sulan er meget blød og skøn at gå på, næsten som en sneaker, samtidig med at den gør, at skon vejer meget mindre.

timberlandSensorFlex-sulan er perfekt til dig, der er ude efter en smidig og let dag.

3 anledninger til, at du kommer til at elske SensorFlex-sulan

1. Den giver stabilitet

Det første lager i sulan giver foden støtte og stabilitet, så du kan springe og tage beskyttelse fra snebollar i en sneboldskrig uden at risikere at vrikke foden.

2. Sulan er jätteskön

Det andet lag i sulan giver fødderne støddæmpning og fjedring, hvor du behøver det som mest. Glöm alltså fotsulor som känns stumma efter att du gått i samma skor en hel dag - och säg hej till kängor som ger dig extra boost för varje steg.

3. De ger grymt grepp

Det tredje og yderste lager på yttersulan er ekstremt fleksibelt, så du kan gå og stå stadigt på alle typer underlag. Sporet under rågummisulan er lidt rørligt og kan derfor tilpasse sig efter underlaget, så at du ikke behøver oroa dig for at halka uanset om det er regnigt vejr, halt på marken eller ostadig terräng.

timberlandTimberlandkängorna som är utrustade med SensorFlex-teknologin finns i flera olika modeller och färger för att du ska kunna hitta just din favorit. HÄR hittar du Sportamores hela utbud av skor från Timberland. Du ved vel, at vi også har kängor til børn?

LÄS MER: Hurra! Nu er der en vandbesparende Converse

LÄS MER: Østens flottaste skinnkängor