Nya tightsen från 2XU har hög midja! Image

Nye tights fra 2XU har høj midja!

Det er mange træningsnørder, som har ventet på den her dag. Nu findes der populære kompressionsstik fra 2XU äntligen med hög midja!

En af de bedste nyheder, når det gælder træningsklæder, er den helt nye damemodellen Hi-Rise Compression Tights. Det er en videreudvikling af omåttligt populære Mid-Rise Compression Tights fra 2XU, som nu lanseras med høj midja.

Midjan på nya Hi-Rise Compression Tights har en 12 centimeter bred linning, med en liten nyckelficka på insidan, så att du kan lägga nyckeln till skåpet på gymmet i den medan du tränar. Den nye højere midjan giver skönt stöd när du tränar och har perfekt passform med full rörelsefrihet.

Hi-Rise Compression Tights er fremstillet af 72% nylon og 28% elastan og er lavet i et graderet kompressionsmateriale, som giver meget bra støtte og stabiliserer musklerne under fysisk aktivitet. Strømpebukserne er perfekte til dig, der bevæger dig og træner regelmæssigt, og som har brug for et par slidstærke strømpebukser i et let og svalt materiale med bh- og andningsfunktion, der hurtigt transporterer fugt væk fra huden. Hos os på Sportamore finder du tightsen i størrelse XS til XL. Den anbefalede pris er 1 295 kroner.

2xu
Nya kompressionstightsen med hög midja från 2XU hittar du HÄR.

LÄS MER: Tights med høj midje som er bedst i test