Nytt att älska från Hoka One One Image

Nyt at købe fra Hoka One One

Minimalistiske møbler? Nej tak! Hoka One One har gjort succé med sin overdimensionerede mellansula og oslagbara dämpning. Her er nyheden, som triller ind hos Sportamore under våren.

Hoka One One har på kort tid taget sig langt fra de franske alperna, hvor markedet en gang grundades. I dag er de verdens hurtigst voksende skotillverkare, med sina designers stationerade i Santa Barbara, USA. Her finder de inspiration fra de kaliforniske bjerge på den ene side og stadig havet på den anden.

- Stilmæssigt kan vi generelt sige at Hoka One One præglas af amerikansk västkust, men inför våren kommer våra klassiker i nya fräscha färger, berättar produktexperten Erik Desmeules och syftar bland annat på Bondi och Clifton, som båda två gör sin sjätte säsong på marknaden.

- Vi har forsøgt at lave en blanding af nogle diskreta og nogle liter mere våriga kulörer. Alt fra sortvitt til det som er mer färgglatt.

Nyt på Sportamore

Hoka One One Cavu 2Er du interesseret i en af de nye Hoka One One-sko, er den nye Cuva 2, som findes både til hende og ham, en spændende nyhed. Rekommenderat pris 1 695 kronor.

Det er ikke bare nye farveindstillinger på de klassiske modeller, som vi kan nyde under foråret. Det slipper også en del nyt fra Hoka One One, blandt andet Cavu 2.

- Cavu 2 rekommenderas til en bred, mångsidig grupp användare. I dag er de aller fleste hvad vi kalder for omnivorer eller allätare, da det er almindeligt at du både er ude og springer og træner på gym. Då kanske du vill ha en sko som kan användas till båda, säger Erik Desmeules och fortsätter:

- Cavu 2 bygger på samme teknologi som tidligere modeller med en stilfuld ramme og et blødt bagparti, men er lettere end nogensinde. Herrmodellen vejer kun 204 gram og damvarianten 164 gram.

Hoka One One Mach 2En lækker damnyhet er den her turkosa skon med mjuk dämpning och responsivt frånskjut. Skon finns både för henne och honom. Rekommenderat pris 1 795 kronor.

Vårens andra nyhet är Mach 2 som har en ventilerande, sömlös ovandel och passar perfekt för sommarens varmaste löprundor.

- Mach er en letvægtssko i en unik kombination af blød dæmpning og spændstigt fraskjut. Utmärkande med Mach 2 är att yttersulan är tillverkad i samma material som i mellansulan, vilket i kombination med en sömlös ovandel gör skon väldigt slitstark.

Ud over Mach og Cavu, som begge er på vej til at løbe, findes også Ora Recovery Slide 2 - en sandal til sol- og badsvampe.

- Ora Recovery Slide 2 er til for at aflaste de dele af fødderne, som ofte bliver trætte, når du har været ude og promeneret eller sprunget. Præcis som vores løparskor er den udrustad med vores rulsuleteknik. Hvis du skal på semester i sommer er det en bra sko at gå omkring i, fordi den er så fotriktig.

Hoka One OneHoka One Ones omtalade dämpning i en sandal, det självklara valet på solsemestern. Rekommenderat pris 499 kronor.

SHOPPA HÄR: Løparskor at älska

LÄS MER: Løbepuder til hende som er bedst i test

LÄSMER: Løsningskortene til ham, der er bedst i test