Nytt och vattentätt från Peak Performance Image

Nyt og vand fra Peak Performance

Tekniskt, praktiskt och snyggt på samma gång. Her er nogle vandfavoritter fra Peak Performance som gør sig lige så bra på stan som på outdooräventyret.

Alle skal- og softshelljakker fra Peak Performance er designet til det aktive friluftsliv, men i dag er de tekniske jakker faktisk blevet en trend også på stan, det fortæller designeren Maria Bovin. Her præsenterer hun tre flotte og praktiske modeller fra markedet.

Adventure Hood-jakke

Peak Performance Adventure Hood JacketAdventure Hood Jacket er lige så klassisk som flot! Desuden kommer den i fire forskellige farver: blå, sort, rosa og rød. Anbefalet pris 1 995 kroner.

Adventure Hood Jacket er en softshelljakke designet til outdoorliv, såvel som til fritid. Ligesom de fleste softshelljakker er materialet smidigt, strækbart og komfortabelt, men jakken har til og med flere fordele end så.

Hvad passer jackan til?

- Adventure Hood Jacket passer til alle vejr, fordi den er vandtæt og har 10.000 vandpelare, samtidig med at den også er meget bh.

Hvad for smarta detaljer utmärker just den här jackan?

- Nederkanten på damjackan er rundad vilket ger den en unik och smickrande form. Nederkanten på herrjackan har istället en mudd i samma tekniska material som resten av jackan. Mudden er en flot detalje, som giver den sit unikke udseende såvel som et sportigt udtryk. Indersiden af både dam- og herrejakken har en kontrastfarve, der skaber en ekstra dimension i designet.

Daybreak-jakke

Peak daybreaker JacketDammodellen af Daybreak Jacket er lige så stilren som sin kollega her ovenfor, men giver en lidt mere feminin følelse. Jackan kommer i tre forskellige farver: rød, sort og blå. Rekommenderat pris 2 195 kronor.

Ligesom Adventure Hood Jacket er Daybreak Jacket designet til outdooraktiviteter, men da det er en enkel model, er det mange, der bruger den også til hverdag. Det er heller ikke værd at nævne, at den desuden er en del af et kit og går at få med tilhørende byxa.

Til hvilket vejr passer jackan?

- Alle vejr. Den er vandtæt og også flot med tejpede sømme. Ligesom Adventure Hood Jacket har 10.000 vandpelare, men Daybreak Jacket er også lavet i et fantastisk materiale med to-vejs-stretch, som gør den ekstra rørlig. Den er ikke heller fodrad, hvilket resulterer i, at den bliver meget let i vægt, men også enkel at vika ihop och packa ned.

Hvad for smarta detaljer utmärker just den här jackan?

- Damjackan har en formad nederkant vilket gör designen intressant och ger den en feminin känsla. Den er også farveblokeret på en interessant måde, hvor man har fundet inspiration fra skidmode. Fickorna är placerade så att de fungerar bra tillsammans med en ryggsäck, så du kan komma åt dina saker även med ryggsäcken på. I kontrast til damjackan har herremodellen en meget klassisk pasform, men også den er inspireret af skidmode, da det kommer til farverne.

Limit-jakke

Peak Limit JacketNår det gælder design, er Limit Jacket den, der klistrer sig allermest fast. Den findes i to farver, men hvad gør det, når to farver er pæne? Her finder du den rosa/blå jackan, og her finder du den stilrene sorte. Anbefalet pris 3 495 kroner.

Limit Jacket er som de to andre helt vandtætte, men hvad angår ventilationsformågan, klistrer den sig meget let og egner sig bedre til højintensive aktiviteter, end de andre modeller gør.

Til hvad passer jackan?

- Limit Jacket er til og med mere vandtæt end de andre modellerna, tack vare materialet. Jackan er fremstillet i etActive Shell Gore-Tex-tyg, hvilket er det Gore-Tex-materiale, som er absolut bedst, samtidig med at det er helt vandtæt med tejpade sømme.

Hvad for smarta detaljer utmärker just den här jackan?

- Limit Jacket har et prickmönster på armbågarna som ger en extra hållbarhet såväl som en extra attityd. De vertikale linjer i designet og de stærke farveblokke giver både dam- og herremodellen en sporty indramning. Alle vores jakker er designet til udendørs brug, men eftersom vi har et enkelt design, er de også skønne at bruge til hverdag! Vi har set, at det nye inden for athleisure-trenden netop nu er at have tekniske outdoorjakker også på stan.

SHOPPA HÄR: Tunna jackor

LÄS MER: Så vasker du din skaljakke

LÄS MER: Regnjackorna för henne som är bäst i test