Nytt på Sportamore: Thule Image

Nyt på Sportamore: Thule

I 75 år har Thule gjort produkter, som gør det lettere at leve et aktivt liv. Nu har deras väskor, cykelvagnar och barnstolar kommit in på Sportamore.

Vi på Sportamore har netop fået i varumärket Thule. I over 75 år har mærket fokuseret på at udvikle smarte og pæne produkter af høj kvalitet, som gør det muligt for aktive mennesker at tage med sig sin pakning, sportsudstyr og sine børn på en sikker og enkel måde.

- For Thule handler alt om en aktiv livsstil, uanset om du befinder dig i stan eller ute i naturen. Thule tilbyder blandt andet ryggsäckar, dator- och kameraväskor, resväskor, cykelhållare, skid- och pjäxbagar, joggingvagnar, barncykelstolar samt multisportvagnar. Alt sammen med en stærk kobling til varumärkets motto, som er "Bring your life", siger Maria Lindblad, content marketing manager på Thule.

Eftersom Thule tror stærkt på at leve et aktivt liv, har de taget et bredt sortiment med smarte, pæne og sportige rygsække, resväskor og andre typer af väskor for at du skal kunne tage med din dator, dina sportprylar och annan packning.

- Bland väskorna märks flera ryggsäckar med fiffiga fack och vadderat skydd för bärbar dator, moderna och tåliga resväskor, praktiska och sportiga duffelväskor, smarta cykelväskor för både pendling och längre turer, samt pjäx-, skid- och snowboardväskor med genomtänkta funktioner.

Bland forældre som gillar att springa eller cykla med barnen i vagn är Thule ett känt varumärke.

- Thule har et stort produktudbud til aktive børnefamilier, fra multisport- og joggingvogne til cykelbarnstole. Fælles for alle er, at de er designet til at hjælpe dig med at få så meget som muligt ud af dit aktive liv samtidig med, at du kan tage dit barn sikkert, enkelt og pænt.

ThuleKika på vores produkter fra Thule!