Nytt, snyggt och bekvämt från Dasia Image

Nyt, pænt og komfortabelt fra Dasia

Er du på jagt efter drømmigt skotøj, som også er sjukt snygga? Så kan vi give glædelig besked, nu kan du shoppe sneakers fra Dasia hos Sportamore!

I sortimentet fra Dasia finder du stilrene skor med feminine detaljer og oslagbar komfort. Det føles næsten overkligt, at så pæne sko kan være så her bekväma. Dasia har sedan starten 2008 tagit fram många populära modeller där funktion och design står i centrum.

- Vi er influeret af feminine og stilrene linjer, et bevidst design med kvinden som centralt fokus. Känslan av att gå på moln är signifikant för skorna som Dasia säljer, säger Sandra Kallebäck, Brand ManagerDasia.

Det feminine design er tydeligt. Dekorative knuder, rosetter og volanger giver det lille ekstra til den klassiske slip-on-model, men i kollektionen finder du også skor med søvnløse overdele i sort, som passer til hvilket outfit som helst. Den opbyggede inderside har et tykt lag memoryskum, som desuden giver maksimal komfort. Kombinationen af de to elementer gør, at det her kommer til at blive din nye go-to sneaker!

Hvem retter sig Dasia til?

- Dasia er for den medvetna kvinnan och har en bred målgrupp som ställer krav på sköna och snygga skor med praktiska funktioner för vardagen eller festen. Bredden er vigtig for Dasia, det findes skor til alle fødder, aldre og lejligheder.

Hvad er sæsonens trender og nyheder hos jer?

- Trenderna man kan se SS19 er en kombination af jordnære toner fra off-white og beige til brunt, sammen med tropisk røde nuancer i Nude, Coral og Grenadin. Vårens kollektion er vores moderne fortolkning af det nostalgiske og romantiske modet.

Hvad får man ikke fra Dasia?

- Sportstrenden er større end nogensinde og vores klassiske sportsmodeller Daylily og Starlily er et must i din garderobe sammen med mere vågformede siluetter.

Dasia Starlily bow 2Storfavoritten Starlily Bow i lys mocka passer bra både på kontoret og til brunbrændte ben i sommer.


SHOPPA HÄR: Skor fra Dasia

LÄS MER: Duffelbag - sæsonens trendigste väska