Pollop gör barnkläder för lek och bus Image

Pollop laver barnkläder för lek och bus

Et nyt klædemærke til de små findes nu hos Sportamore. Pollop gør prisvärda plagg för vardagen och solsemestern.

En giraf har klikket sig ind på Sportamores børneafdeling. Det er den snälla och glada giraffen Pollop som gett namn till klädmärket med samma namn. Det nye tilskott erbjuder plagg med lång livslängd till plånboksvänligt pris.

pollop vil, at børn skal få lov at være børn og er tænkt for de aktive børn og forældre, som vil, at deras børn skal synas udendørs, siger Matilda Johnson, produktudvikler for Pollop.

Den første kollektion, der er ude nu, består af hverdagsklæder i blød bomuldsmix, som giver uhindret bevægelsesfrihed. Muddar på de långärmade tröjorna och dragsko i midjan på byxorna gör att plaggen sitter på plats även när leken är av det lite vildare slaget. Trykknappar vid halslinningen gör collegetröjorna lätta att dra över huvudet.

Pollop gör barnkläder för lek och bus
Färgerna går i ljusblått, ljusrosa och ljusgrått och alla plagg går att kombinera med varandra. Alt for at lette så meget som muligt i vardagen. Foto: Pavel Maira / Steaksandwich

Pollop er også et fremragende selskab på stranden! I kollektionen indgår nemlig UV-kläder for de små. Solskyddsdräkterna, som både findes i overallmodell och som tvådelat set, är försedda med solskyddsfaktor 50 (UPF +50) så att ditt barn är skyddat från strålningen när det leker i strandbrynet eller plaskar runt i havet. UV-skyddet mindskes gradvist, når du vasker badplaggen i maskinen, men holder i mindst 25 vaske.

LÄS MER: Derfor skal du købe UV-kläder til børnene

Pollop gör barnkläder för lek och bus
UV-skyggen findes i rosa eller blåt. HÄR hittar du Sportamores utbud av Pollop.

Læs mere: Gørdit barn rigtigt for foråret