Propercorn kommer äntligen till Sverige Image

Propercorn kommer til Sverige

Nu kan du spise nyttiga popcorn! Äntligen kommer Propercorn till Sverige.

Gud, glutenfri og en ny favorit til fredagsmyset. Propercorn er et nyttigt og kalorisnålt alternativ til den traditionelle smørede majsvariant, som får dig til at kunne se på Idol med lidt bedre samvete.

Tænk dig en fredagsmys, hvor du får snacksa ohämmat utan att tänka på hälsan - nu kan den tanken konverteras till verklighet. Propercorn har hyllats världen över för sin goda smak och nyttiga ingredienser, nu lanseras de smaksatta nyttopopcornen även i Sverige.

Det var den 32-årige entreprenør Cassandra Stavrou, som så en lykke på markedet, når hun selv ville blande nytte med nöje. Hon tog då fram det helt vegetariska livsmedlet Propercorn som ett komplement till det traditionella popcornet.

- Vi kunne ikke være mere ophidsede over at dele vores popcorn med forbrugerne, siger grundlæggeren Cassandra Stavrou om Sverigelanseringen, som finder sted i januar.

Propercorn kommer i sex smaker, blandt andre vores Cream & Black Pepper, Sweet & Salty og Sweet Coconut & Vanilla. Hvem længtes ikke efter at teste vaniljpopcorn med kokossmak?

TEKST AV: Gustaf Larsson